Icerige atla
Extraloob

An Error has occured - YouTube Video sorununa kesin çözüm

· 34 Yanıt · 4.6K görüntüleme
KazuyaMishima
KazuyaMishima OP ⭐ 17y
http://**********.com/files/261160339/Youtube.exe

Çok araştırdım ve buldum. Sizinle de paylaşayım dedim. YouTube'dan video izleyemeyen arkadaşlar vardı.

Linkteki programı indirdirip açtıktan sonra, YouTube yazan yere tıklayın. YouTube açılacak. Ardından programı kapatabilirsiniz.
Youtube'a girdiğinizde flash player yüklü değil diyebilir. Yükleyin, bu programa da ihtiyaç kalmayacak. Eskisi gibi videoları açabilirsiniz.

Yıldızlı yerler rapid.share yazıcaz..

Nereye açıcağımı bilmiyordum mod arkadaşlar taşırsa sevinirim Virüssüzdür.. 🤘 🤘 🙏
[image]http://i.hizliresim.com/3L00Dj.gif[/image]
34 Yanıt
Temet Nosce
bende hata yoktu ama güzel olmuş hata alanlara yardımcı olur sağol.
KazuyaMishima
KazuyaMishima OP ⭐ 17y
Ee Yorumlar Nerde Kullanıpta Yorum Yazmayanın Gözü Cıksın 😜 😆
[image]http://i.hizliresim.com/3L00Dj.gif[/image]
E
eLempTRa ⭐ 18y
Eline sağlık verdiğin bilgi için fakat bu sorun üstüne açılmış sabit bir topik var resimli o daha yardım cı olur vede bolumu yanlış bilgisayar sorunları bolumunu taşınırsa iyi olur.
D
destiny ⭐ 18y
Kullanmadım ama güzele benziyor.
C
chipshajen ⭐ 17y
DNS ayarlarından da olabilir ama genede eline sağlık
B
virüs var
P
piRe ⭐ 17y
virüs var

Virüs olduğunu iddia eden arkadaşım programı hazırlayan benim ve tarama sonuçlarına buradan bakabilirsiniz. Sorun yaşıyorsanız antivirüsünüzün ayarlarını hatta kendisini! gözden geçirmenizde fayda var. Ayrıca sisteminizi de kontrol etmeniz yararınıza olur. Ayrıca ilave etmem gerekirse, benim paylaştığım hiç bir dosyada kesinlikle zararlı içerik bulunmaz. Bunu her koşulda ispata hazırım. Adı geçen dosyayı çalıştırdığınızda bana sürekli ulaşabileceğiniz yerlere ulaşabilir, sorun halinde her türlü yardımı alabileceğinizi özellikle belirtmek isterim.

Saygılarımla...
_
Kaspersky antivirüs programı tarafından tarandı temiz kullana bilirsiniz...
_
Ama bende bir hata veriyor nedir anlamadım (The central directory was not found in the archive (or you were trying open not the disk of a multi - disk archive) diyor nedir anlamadım
_
Ee Yorumlar Nerde Kullanıpta Yorum Yazmayanın Gözü Cıksın 😜 😆

Kullana bilsem ...
T
Thunder77 ⭐ 18y
Sizi bilmem ama bendede hep error veriyordu sonunda çaresini buldum kendim için..

Böyle yapıp deneyin bende oldu sizde olurmu bilmem 😎

Bu sayfaya Denetim masası>Ağ bağlantılarım>Sağ tık özellikler>İvmeyi aşağı cekip en alttaki TCP/IP yi seçip hemen altında özellikler deyip bunları aynı şekilde geçirin..
A
Agilla ⭐ 18y
An Error has occured hatası siteden kaynaklanıyor bizden degil hiç bir program geçirmez arkadaslar program yerine youtube jacker ve dns kullanın 😊
M
Milano ⭐ 18y
hata düzelene kadar http://www.ninjacloak.com dan girin, yakında düzelir.
B
tamam öyle diyorsunda o programı yükleyince neden port 25 ve 88 acıyor. ???? dalgamı geçiyorsun.
D
An Error has occured hatası siteden kaynaklanıyor bizden degil hiç bir program geçirmez arkadaslar program yerine youtube jacker ve dns kullanın :)

aynen, siteden kaynaklanıyor, ama youtube jackerle ne alakası var o sadece siteye direk girmek için 🍺
W
WildKing ⭐ 19y
Sizi bilmem ama bendede hep error veriyordu sonunda çaresini buldum kendim için..

Bu sayfaya Denetim masası>Ağ bağlantılarım>Sağ tık özellikler>İvmeyi aşağı cekip en alttaki TCP/IP yi seçip hemen altında özellikler deyip bunları aynı şekilde geçirin..

Bu çözumu bende uyguladım eskiden youtube girip açmıyordu sımdı oldu kesın çözüm diyebilirim bende oldu 🤤 🤤 🤤
O
origedik ⭐ 17y
lınk ölü
D

bende tcp/ıp ayarlarından 2 tane var biri 4 biri 6 hangisini böyle ayarlaycam?
N
NiKo ⭐ 19y

Bu çözumu bende uyguladım eskiden youtube girip açmıyordu sımdı oldu kesın çözüm diyebilirim bende oldu 🤤 🤤 🤤

kesin çözüm, bende uyguladım şak diye girdi youtube ye, eline sağlık ustad...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: