Onumuzdekı ayın ortalarına dogru amerıkadan IP4S getırtıyorum, daha once apple store dan kontratsız alıp burada kullanan (varsa) + ve - lerını, unlock, jailbreak vs. olayını halletmıs bırı varsa buraya beklıyorum, tesekkurler 😊
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
Amerika IP4S
· 10 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
4S veya 4 farketmez, yurtdısından getırıp kullanan yok mu?
türkiyeye girdikten sonra 1 ay içinde, son 1 ayda yurda giriş yapmış pasaporta kaydettirmezseniz, takip eden 1ay içinde telefon kapatılıyor bilginize 😊
Biri 4s mi dedi :p
[ Bu mesaj iPhone ile atildi ] mobile
[ Bu mesaj iPhone ile atildi ] mobile
Yok passaport var o sorun degıl de amerıkadan aldım dıyelım once ordakı bı sım kartıyla mı acmam gerek telı bu tur ayrıntılara ıhtıyacım var
Yok passaport var o sorun degıl de amerıkadan aldım dıyelım once ordakı bı sım kartıyla mı acmam gerek telı bu tur ayrıntılara ıhtıyacım var
hayır o tür hiçbişeye gerek yok. orda açın veya açmayın fark etmez. türkiyeye gelince imei numarasını pasaporta kaydettiriyosunuz, sonra diger kartlarla çalışabilmesi için unlock yapıyorsunuz o kadar başka bişeye gerek yok. zaten jb yapsanızda yapmasanızda çalışır o telefon ,opsiyonel bişey yani. ingiltereden se c903 almıştım ben aynen bu şekilde yaptım.
Sarj aleti usb gibi ekipmanlari da telefonla beraber mi verdiler yoksa extra olarak mi aldin ?
Sarj aleti usb gibi ekipmanlari da telefonla beraber mi verdiler yoksa extra olarak mi aldin ?
vodafone, 3, tmobile telefonu orjinal kutusunda ekipmanlarıyla veriyor. şarj aleti, kulaklık, usb kablo, hafıza kartı kutunun içinden bir kaç broşürle birlikte çıkıyor. amerikadan gelecekse büyük ihtimal AT&T olur o cihaz, büyük ihtimalde ekipmanlarıyla verirler
Pek bi cetrefili yok o zaman, aleti buraya getirip passaport kaydini yaptiktan sonra rahatca kullanilabiliniyo sanirim. Tesekkurler yardimin icin 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap