Amerika'da çalışma vizesi almak için neler lazım?Nette baktım ama çok karışık bir sürü vize var bir şey anlamadım.Bilirkişiler yardımcı olursa sevinirim.Kaç aylık izin var, ne kadar bütçe gerektirir + çalışma iznini bir süre sonra oturma iznine çevirebiliyor muyuz soru:
Amerika vize işlemleri ile ilgili...
· 7 Yanıt · 984 görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Hayırdır?

Hayırdır?
hayırdır hayırdır
Özelden konuşuruz seninle ben gelince bekle.

usa'i geç hiçbir şekilde gidemezsin, tek bir yol hariç ; 50bin doları basacaksın okulda eğitim almaya gideceksin gerisini unut usa'li bir ablayla evlenmediğin takdirde.
usa'i geç hiçbir şekilde gidemezsin, tek bir yol hariç ; 50bin doları basacaksın okulda eğitim almaya gideceksin gerisini unut usa'li bir ablayla evlenmediğin takdirde.
pfffff...Ne alaka ki sonuçta çalışma izni alıncak ve 5 sene orda kaldığın takdirde usa kimliği almak mümkün diye biliyorum 😕 Neyse ben yinede bir bilgileneyim şu konuda.Bekliyorummmm
pfffff...Ne alaka ki sonuçta çalışma izni alıncak ve 5 sene orda kaldığın takdirde usa kimliği almak mümkün diye biliyorum 😕 Neyse ben yinede bir bilgileneyim şu konuda.Bekliyorummmm
we ll see 👴
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap