Icerige atla
Extraloob

| | ALpique 2010-2011 Kış Sezonu Fotoğraf Albümü | | *Ankara

· 17 Yanıt · 1.9K görüntüleme
A
ALpique OP ⭐ 17y
Bu topicte kendi çektiğim fotoğrafları sürekli güncel tutacağım hergün yenileri eklenecektir Ankaraya Kar yağmasıyla beraber çok güzel görüntüler ortaya çktı bende bunları sizlere göstermek istedim.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Bu sokak köpeğide halinden çok memnun gözüküyordu 😜
- Resim Silinmiş.

Ps: Kar'ın kalınlıgı 20-25 cm belkide daha fazla.
17 Yanıt
E
exotic ⭐ 18y
Resimler çıkmamış bro 😞
A
ALpique OP ⭐ 17y
Resimler çıkmamış bro :(

Tamamdır hacım 🍺
C
Chrysler ⭐ 16y
İzmir'ede dün yağdı bugün hava güneşli 😢
M
maresal00 ⭐ 16y
Ankara gerçekten güzel memleket geçenlerde gitmiştim türkiyede gezdiğim şehirler arasında en beğendiğim yerdi
A
ALpique OP ⭐ 17y
Ankara gerçekten güzel memleket geçenlerde gitmiştim türkiyede gezdiğim şehirler arasında en beğendiğim yerdi

Aynen öyle. Hele Bahçelievler 🤤

izmir öyledir bro 😆 ben 5 sene kuşadasında yaşadım birkere kar düşmedi 😆
M
Mirage ⭐ 19y

Aynen öyle. Hele Bahçelievler 🤤

izmir öyledir bro 😆 ben 5 sene kuşadasında yaşadım birkere kar düşmedi 😆

Bizde de öyle.Dün yağdı 1cm(!) falan tuttu.Bugün güneş açtı 😆
A
ALpique OP ⭐ 17y
@Mirage

bu ankara 'da bi garip ^^ 25 cm en az kâr boyutu bi basıyorum bacaklarıma kadan kar 😁
W
Whisk ⭐ 16y
Bro güzel yakalamışsın ama makinenin kalitesi biraz kötü biggrint1
A
ALpique OP ⭐ 17y
Bro güzel yakalamışsın ama makinenin kalitesi biraz kötü biggrint1

malesef asıl telefon telefoncuya emanet 2-3 güne alacağım onun kalitesi çok daha fazla. Daha kaliteli görüntüleri koyacağım
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Omg Ankaraya ne kadar yağmış böyle.İstanbula bu son 5-6 senedir hiç bu kadar yağmadı.Hatta son 5-6 seneyi toplasan bu kadar kar etmez.
A
ALpique OP ⭐ 17y
Omg Ankaraya ne kadar yağmış böyle.İstanbula bu son 5-6 senedir hiç bu kadar yağmadı.Hatta son 5-6 seneyi toplasan bu kadar kar etmez.

sorma bro ^^ saat 8 dedinmi yağmaya başlıyor. sabaha kadar sabah saat 6-7 gibi duruyor.. Havada bayağ bi soğuk ^^
T

malesef daral:
C
Chrysler ⭐ 16y

😆 😆 abarttın sanki 😆 😆
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y

😆 😆 abarttın sanki 😆 😆

biraz abarttım ama öyle sayılır yani.doğru düzgün kar yağmıyor artık istanbula.

benim çocukluğumda İstanbula yağan kar boyum kadardı hatta bi kere yere basmıştım(derin bi yerdi) boyumu geçmişti karın altında kalmıştım.

bundan 100 sene evvelde boğazın suları donmuş boğazdan yürüyerek geçiyolardı şimdi ise 1 cm bile kar yağmıyor.
B
B7B ⭐ 16y

Yok canım o kadar de degil 😆
A
ALpique OP ⭐ 17y
öyle öyle 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: