sarkolata OP ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #1 Ahahaha çok güldüm vallahi ya süper 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R RoqA ⭐ 17y 12 yil once #2 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 12 yil once #3 Hahahah çok güzel olmuş 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frityus ⭐ 17y 12 yil once #4 Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zippy ⭐ 15y 12 yil once #5 Yalnız adamın hasıymış.Görevine bu kadar önem veren tank az bulunur 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y yugii ⭐ 17y 12 yil once #6 tr de böylesini bırak alistara ben ölcektim ks attın diye küfreden bile çıkar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mopneet ⭐ 18y 12 yil once #7 Gangplank kendi kendine arkasına geçmeyi düşünseymiş sıçramaya gerek kalmazmış. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 12 yil once (düzenlendi) #8 Efsanedir 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 12 yil once #9 Çok fena ya ikiside 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil