Icerige atla
Extraloob

Alaska Şenocak Su Sebili Aldım

· 35 Yanıt · 12K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Alaska Şenocak Su Sebili Aldım Sonunda, kampanya varmış gittim Su Sebili'ni yaz biterken aldım 😜

ürün budur real hiper marketlerde 139 TL fiyatla indirimde satılıyor, en önemli avantajı altı saklama dolablı ve büyük boy fiyat ise 189 liradan 139 liraya düşmüş durumda gerçekten 2 aydır su sebillerini araştırıyorum her marka ve model bilgisine sahibim bu fiyata alınabilecek en kalite üründür.

fotoğraf temsilidir aldığım ürün Alaska ~ Şenocak Su Sebili 👍
35 Yanıt
T
TafareL ⭐ 19y
H.O Okan Abi Güle güle kullan..
C
Crown ⭐ 19y
Hayırlı olsun 🍺
Windy
Windy ⭐ 19y
ilk çıktığı zamanlarda almıştı peder, çok güzel aletler yahu, istediğin saatte sıcak-soğuk su. beklemeden,yorulmadan 🙄 hayırlı olsun abicim, güle güle eskit 😈
P
Prophecy ⭐ 17y
Hayırlı Olsun Okan Abi

Ps:Bizim Evdede Var Böle Birsey Deli Gibi Bir Alet 🤘
I
Geçenlerdede alıcam alıcam diyordun sonunda almışsın abi.
Ne diyeyim hayırlı olsun.
Ama Hülya abla'nın söylediği birşey vardı.
Suyu buzluğa koy.İçeceğinde çıkar üstüne sıcak su ekle demişti.Hem ücretsiz hem pratikti.Ama senin kararın^^
Ps:Bunun içine Fıçı'yı boşaltıcaksın.Alkol ihtiyacın olduğunda gider alırsın.Hemde sıcak sıcak 😜
I
Hayırlı Olsun Okan Abi

Ps:Bizim Evdede Var Böle Birsey Deli Gibi Bir Alet 🤘

👍
A
Absence ⭐ 19y
extranın en sevdiğim yanlarından biride bu en kalitelinin en ucuzunu elbet buluyor alıyor.Ben haziranda almayı planladığını biliyorum o vakitte bu resimle bir model göstermiştin
E
EliteTurk ⭐ 18y
Bizede böyle bişey lazımdı kampanya bitmeden bende koşim .. Hayırlı olsun abicim. 🤤
V
volkanka ⭐ 17y
İyi yapmışsın, Her eve lazım 😎
R
Romeo. ⭐ 19y
Aynısı bizde var hacım. Suyu 2 dereceye kadar soğutur 90 dereceye kadar ısıtır. Olağan üstü bir alettir. 😉
M
Milano ⭐ 18y
Hayırlı olsun Okan Abi gule gule kullan ^^
C
Continuum ⭐ 18y
Hayırlı olsun abi 😜
'
'Saw IV ⭐ 17y
Hayırlı olsun Okan Abi gule gule kullan ama Bekonun sebilleride gayet guzel 😊
B
Brooklyn ⭐ 18y
Çok güzel bir alet olsa gerek ^^
Yakışır , Hayırlı olsun abi 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
teşekkür ederim güzel yorumlarınız için walla suyu bir kaynar yapıyor ki plastik bardaklar eriyecek diye korkuyorum buna bardak dayanmaz yahu 100 tanesi 2 liradan aldım ihihihiiii 😜

şenocak yıllardır bu sektörde kaliteli ürünler yapar ve kampanyada fena yakaladım gerçekten ürün her yerde 190 lira 😄

hülyanın dediği modeli yaptım 5 lt'lik 2 damajana dolaba koyuyorumda olmuyor yaa bitiyor üşeniyorum doldurmaya pff 😄 😜
S
SnowFlake ⭐ 18y

Suyu buzluğa koy.İçeceğinde çıkar üstüne sıcak su ekle demişti.Hem ücretsiz hem pratikti.

teşekkür ederim güzel yorumlarınız için walla suyu bir kaynar yapıyor ki plastik bardaklar eriyecek diye korkuyorum buna bardak dayanmaz yahu 100 tanesi 2 liradan aldım ihihihiiii 😜

hülyanın dediği modeli yaptım 5 lt'lik 2 damajana dolaba koyuyorumda olmuyor yaa bitiyor üşeniyorum doldurmaya pff 😄 :P

Hayırlı olsun 😁
P
Prisoners ⭐ 18y
Hayırlı olsun.güle güle kullan
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Suyu buzluğa koy.İçeceğinde çıkar üstüne sıcak su ekle demişti.Hem ücretsiz hem pratikti.

hülyanın dediği modeli yaptım 5 lt'lik 2 damajana dolaba koyuyorumda olmuyor yaa bitiyor üşeniyorum doldurmaya pff 😄 :P

Hayırlı olsun 😁

teşekkür ederim bebem 😘 🍺 ❤️

senin pet modeli iyi işimi gördü ama 5lt'lik 2 tane atıyordum dolaba ahahhaa 😄
C
Castiela ⭐ 18y
Hayırlı olsun 😄 kışın suyu ısıtmak için kullanırsın artık 😄 tabi ısıtıorsa 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: