güzel olacağı kanaatindeyim 🤔
Aklıma takılan 90 farmından sonraki bow buildi
· 40 Yanıt · 4.3K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
_
__RebelTurk__
⭐ 19y
öncelikle sen str bov musun ınt bovmu haybork bovmu ona gore cok sey değişir.
Haybork 😆 Hybrid arkadaşm o 😄
öncelikle sen str bov musun ınt bovmu haybork bovmu ona gore cok sey değişir.
Haybork 😆 Hybrid arkadaşm o :D
😈
bencede senn dedigin en mantıklısı bende öyle yapacagım 90pacheon 90fire 52light 68cold en iyisi bnece bu
L
LoveForLife
⭐ 18y
ya 90 light ya 90 cold.
68 cold 52 light gibi birşey yapma charının verimi 20% düşer.
Bana sorarsan 90 cold daha matıklı gibi
%100 katılıyorum 👍 👍
ya 90 light ya 90 cold.
68 cold 52 light gibi birşey yapma charının verimi 20% düşer.
Bana sorarsan 90 cold daha matıklı gibi
%100 katılıyorum 👍 👍
çarın verimi %20 düşer diyosunuz ne açıdan açıklarsanız sevinirim 🙏
Bence 68 cold 52 light yaparsan 90 colt yapan bowlarda da 90 light yapan bowlarda da zorlanırsın 90 cold yaparsan savunman iyi olur büyük bi avantaj olur ama 68 cold olursa Sniker in dediği gibi 90 cold larda zorlanırsın
Str char bildigim 90 fire 90 pacheon 90 light 30 cold olur ama benim arkadaşlar 90 pahceon -90 force 90- cold 30- light yapıyor defansı iyi oluyor forceyle zehirliyor snow shield mevcut zaten ondan sonra takır takır kesiyor güzel bir character ama ne bilim kasması zor hızlı koşma yok :S
Gayet güzel bir fikir neden olmasın 😜
kardeş bi aralar bende böyle düşünüyordum lakin bölündüğü için cold ve lighttan tam performans alamıyorsn ya full cold yada full light gitmelisin str oldugun içinde önerm light olman 80 veya 90..
A
Andy Larkin
⭐ 19y
90 geldiği ilk zamanlarda düşünmüştüm ben de bunu 😊
Bence tüm çinli str charlar için en ideali...
90 geldiği ilk zamanlarda düşünmüştüm ben de bunu 😊
evet ama kararsız kaldım kimi iyi diyor dimi kötü 🤔
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
light 30 cold 90 yerine senin düşüncen daha güzel gibi geldi bana da ^^
👍
👍
_
_EvilCraft_
⭐ 18y
bnde light 90 cold 90 olmalı
_
_EvilCraft_
⭐ 18y
bnde light 90 cold 90 olmalı
B
BroodMotheR
⭐ 17y
cold 90 planlıyodum 80 e kadar ama pwpsi cok zayıf oluyo. fire 90 olmalı kesinlikle
Güzel Olur
D
dangercaptan
⭐ 18y
Bak En baba skilleri söylüyorum..Peacheon:90 | Fire:90 | Lighting:60 | Cold:60 wizard bile tek atamaz çok sağlam bir char olur giysi türünde protector olmalıdır.İmbue: Fire,elinde85+5 ve üstü crital 10 ve üstü çoook memnun kalırsın bu tarz bir chardan benim tavsiyeem kesinliklee yukardaki yapılandırma pvpdede hiç yatmassın en mantıklısı:)
üü..Benimde Chinese Bow charım war suan fakat daha lwl ı dusuk Titanda Actım. Ben 90 Pacheon-90 Fıre-90 Force-30Cold Yapmayı dusunuyorm.Biraz pwp duskunuyum arkadaslar .Boyle ıyı mı sızce ...Bide Cok video izledım Hakkını Verıyor Char...Bi denicem Önerilerınız nedr ?
bow 90 fire 90 cold 90 lighting 30 (neden derseniz ligting de str çarların işine yarayan pek fazla bir skill yok.diyeceksiniz ki parry ratio var ve damageleri etkiliyor.bütün itemlerinin üst parry ratio değeri 30+ olsun ve bütün blue parry ratioların 40%100 olsun emin ol 90 ligting in parry ratiosunu karşılayacaktır.cold neden 90 derseniz; hiç bir str çara yatmayacak dereceye gelirsiniz.tamam str çar zaten defans çarı diyeceksiniz ve bende size diyeceğim ki cold u 30 yap ve bir blade çar ile pvp yap diyeceğim.Sonuç blade çar karşısında tabikide hüsran 😢 .ama cold 90 yaparak yediğiniz difüzyon karşısında snowu yakarak kurtulabilir ve cold un vereceği phy defans ile ayakta kalabilirsiniz.ama tercih meselesi.sen ligting teki kayma skilini seviyorsundur ligting i 90 yaparsın ayrı mesele 😄
P.s. hızlı koşma derseniz yüzükçüden alınan %50 lik yada %100 lük scroll lardan alın 😄
P.s. hızlı koşma derseniz yüzükçüden alınan %50 lik yada %100 lük scroll lardan alın 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
90 100 LV ARASI BOW ALINIR < 90 100 LV ARASI SS << 90 100 LV ARASI SPEAR << 90 100 BLADE <<<ALINIR<<<< 90 100 GLAVE ALINIR << 90 Glavie mi 90 Nuker mi 90 Bow mu Hangisi Daha Iyi Yardim P ECSRO'da 90 lwl Glavie Çarla Takaslık 90 lwl Bow Çar Aranıyo ZSZC[Fire] 90 Lv İnt Bow 90 + Str Çar ile Takas Edilir ... 90 Lv Bow 90 Lv 2 tane Nuker Takas