lemonade OP ⭐ 17y 14 yil once #1 Spoiler 😁 😁 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
SubDue ⭐ 17y 14 yil once #2 ilk önce güldüm 😁 Sonra bastim eksiyi 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xrosower ⭐ 17y 14 yil once #3 Bomba atma oç 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 14 yil once #4 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hesoyam31 ⭐ 15y 14 yil once #5 Pet şişe ile molotof atmak 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Advance ⭐ 18y 14 yil once #6 Hangi sandalye TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 14 yil once #7 Pet şişe ile molotof atmak :DOlayı biraz cevirelim. Mangal-sömine yakımı icin koyu kıvamda sıvılastırlmıs yanıcı maddeler var pet sisede ve bunun üstüne cakmagı tuttugunda molotof oluyor. Bizzat sömineyi yakarken test ettim onayladım 😄 [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil