X Xrosower OP ⭐ 17y 14 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
SubDue ⭐ 17y 14 yil once #2 tebessüm bile etmedim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Bygym ⭐ 18y 14 yil once #3 nedir bu şimdi ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once (düzenlendi) #4 ahahaahaaadsafdsasdxfasdfredrws öldük ya okuldaydim makara: makara: ps: ismi murat olanlar alınmış 😁[ Bu mesaj WindowsSmartphone ile atildi ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
SubDue ⭐ 17y 14 yil once (düzenlendi) #5 ahahaahaaadsafdsasdxfasdfredrws öldük ya okuldaydim makara: makara: ps: ismi murat olanlar alınmış 😁[ Bu mesaj WindowsSmartphone ile atildi ] mobileyoo 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 14 yil once #6 Aghadhadhahahahahahahah muhteşem yaaaa makara: makara: Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xantus ⭐ 17y 14 yil once #7 sebepsiz güldüm :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WingsOfWind ⭐ 19y 14 yil once #8 Nerde gülüyoduk beyler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mopneet ⭐ 18y 14 yil once #9 asdfgjasdfghasdfgh 😁 😜 😆 Nerde gülüyoduk beylerşöyle sağda, müsait bir yerde. 😘 Dn: Gülmeyenler üstelemesin, yorum dahi atmasın. İnsanları rencide etmeye hakkınız yok. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WingsOfWind ⭐ 19y 14 yil once #10 +18 http://inciswf.com/1285007605.swf TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil