P PolgaraWahrenheit OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Yetkili : Yapamazsan topsunİddiacı : Yapamadım 😐 Bugün iğrençliğim üstümden ya 😄 Neyse hemen resimlere geçiyorum 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S SilenTT ⭐ 19y 17 yil once #2 Harika : ) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeartLess*X ⭐ 19y 17 yil once #3 Düşündüğümden daha zahmetli bir işmiş yahu 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BrKTrM ⭐ 17y 17 yil once #4 gerçekten çok kaliteli top yapıolar seri üretimden önce bir çok testten geçiyor toplar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A angela ⭐ 19y 17 yil once #5 etkileyici TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _MaGiCiNe_ ⭐ 18y 17 yil once #6 etkileyici TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LeqenDTeXaS ⭐ 18y 17 yil once #7 Bizim eski mahalle bi tane plastik meşin top alıp dışını kağuçukla kaplıyoduk alın size futbol topu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Truth ⭐ 18y 17 yil once #8 İlginç. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Band'Eros ⭐ 17y 17 yil once #9 neden en iyi oldukları belli ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnatoliaFire1 ⭐ 18y 17 yil once #10 Hey gidi günler. Poşetleri iç içe geçirip bağlayarak top yapmaya çalıştığım günleri anımsattı 😄 Paylaşımın da yakıyo 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Band'Eros ⭐ 17y 17 yil once #11 eet bende küçükken öle yapardım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quattro ⭐ 19y 17 yil once #12 2. Kordondaki meşin yuvarlaklarıdamı böyle yapıyorlar acaba vay nasını 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Broken_SouL ⭐ 17y 17 yil once #13 nerden nereye.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil