S Seppuku OP ⭐ 18y 17 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A AnatoliaFire1 ⭐ 18y 17 yil once #2 Yemem ben bunu. 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TwiLighT ⭐ 18y 17 yil once #3 Yemem ben bunu. 😆Bak şimdi ben de adanalıyım. gittiğim yerde bana bundan ikram ederlerse vay halime 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Castiela ⭐ 18y 17 yil once #4 şırdan mide demek xD ineğin midesinden yapılıo 😄 içini pirinç ve kıyma ile dolduruyorlar diye biliyorum.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Apollon ⭐ 18y 17 yil once #5 Adanadan kız alanın vay haline 😜 Bu yemeği gördükten sonra kıza 👋 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Windy ⭐ 19y 17 yil once #6 bunu yiyormuyuz? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #7 Umarım tadı da görüntüsü gibi değildir. 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Apollon ⭐ 18y 17 yil once #8 bunu yiyormuyuz?İlk sen tadacaksın buyur 🤤 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Windy ⭐ 19y 17 yil once #9 bunu yiyormuyuz?İlk sen tadacaksın buyur 🤤ben boksörüm böyle görüntüsü olan birşeyi zorlasan yemem,fix menüm,pizza hamburger vs 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _MaGiCiNe_ ⭐ 18y 17 yil once #10 Yemem ben bunu. 😆aynen TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Brooklyn ⭐ 18y 17 yil once #11 Ne la bu böLe 😄 Katiyen yemem bende bunu 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FoundeR ⭐ 18y 17 yil once #12 😱 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #13 Yemeyiniz.com xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HastaHerif123 ⭐ 18y 17 yil once #14 Beyler manyak tadı var öyle demeyin Adanaya gittiğimde yemiştim Ali babada manyak para bu işte 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A angela ⭐ 19y 17 yil once #15 işkembeden mi bu? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HastaHerif123 ⭐ 18y 17 yil once #16 Beyler bu görüntüler sokakta seyyar satıcılardan çekilmiş sanırım Adanada bu işi titizlikle yapan tek yer var oda Ali Baba gerçekten çok hoş tadı var burda çok pis görüntüsü var... Bunu bende yemem TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crisis ⭐ 19y 17 yil once #17 atalarımız ne demis "Yemede yanında yat" uymak lazım...yemeyiniz,sadece bakınız.org 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeNDiCaP ⭐ 18y 17 yil once #18 adı bumbar ^^ tadı süper , o resimde gördügünüz seyyar satıcılarda satılıyor nerden biliyon dersenizAdanalıyak ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephine ⭐ 17y 17 yil once #19 Ya bole değişik birşeye benziyo 😄Kapalıanlattım.com TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y Young7 ⭐ 17y 17 yil once #20 Umarım tadı da görüntüsü gibi değildir. :P TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil