Icerige atla
Extraloob

adam 78 lv 25k hp si var

· 25 Yanıt · 6.3K görüntüleme
A
angela OP ⭐ 19y
arkadaslar bi adam var 78 lv glavieci üstü full adam 25k hp si var eminim 24k küsür damage yedi yatmadı . adama dedim nasıl bu kadar çok hp var dedim dedi full um dedi . ben dedim full um . sonra dedi bana seni jangana götürcem dedi tamam dedim. götürdü beni jangana orda budistin tekine tıkla dedi tıkladım su 8 lv tomb stone görevi aldım. ama o değilmiş. adam bana diyo u gave antrsel falan diyo antrselli bişeyler diyo adamı anlayamadım . u gave u 800h and glavie 180h fala bişeyler dedi sonra. silkroad4arab sitesinde var dedi girdim arapça işin içinde çıkamadım bilen varmı . adam 25k hp var
25 Yanıt
S
SimplyOne ⭐ 19y

arkadaslar bi adam var 78 lv glavieci üstü full adam 25k hp si var eminim 24k küsür damage yedi yatmadı . adama dedim nasıl bu kadar çok hp var dedim dedi full um dedi . ben dedim full um . sonra dedi bana seni jangana götürcem dedi tamam dedim. götürdü beni jangana orda budistin tekine tıkla dedi tıkladım su 8 lv tomb stone görevi aldım. ama o değilmiş. adam bana diyo u gave antrsel falan diyo antrselli bişeyler diyo adamı anlayamadım . u gave u 800h and glavie 180h fala bişeyler dedi sonra. silkroad4arab sitesinde var dedi girdim arapça işin içinde çıkamadım bilen varmı . adam 25k hp var

Shocked Confused Nasıl Olıyır yav... Confused
C
CaPkiNN ⭐ 19y
avrupa charların buyusu ile olabilir
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
hayır normal okadarda zor bişey değil benim bi arkadaşmın hp side öyleydi
J
jumper ⭐ 19y
ustu ful str 5 bonus veirdir artı bide hp bonus veriyolarsa normaldir bide o chara bi claric yardım ediyosa 25 k az bile Very Happy
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
400hp li elbiseleri varsa hepsi 5 str veriosa olur
A
angela OP ⭐ 19y
yok ya ne buff ı var nede baska seyi adam görevle yaptım diyo ama anlatamadı bi türlü arap
A
angela OP ⭐ 19y
benim üstümde 4 str eksik var 22,263
T
Torquel ⭐ 19y
OLur valla.Full 5 str,400 hp full.......Görevle olmaz ona eminimde.Yıllardır oynuyom bu oyunu bole bisey olsa bilrdik. extraokk (Dogur cıkarmsı ne kapak olur ha Mr. Green )
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Giysiler full str 5 hp 400 olursa olur. adam 72 lvlde full int 10 K canı vardı Wink
D
dR.NooB ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
Yukarıdaki 2. sırada açılmamış oLan skiLL i açmış olabilir adam extraokk
T
25k hp si olamaz buff fln almıştır 23k hp bile olmuyo istersen full str 5 hp 400 yap 23k olmuyo 25k str int buffı fln almış olabilir
C
ChaOs ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.
Yukarıdaki 2. sırada açılmamış oLan skiLL i açmış olabilir adam extraokk

evet fire town bende kullanıodum charı satmadan önce Wink
int saldırıyı etkısız hale getırıo öle yuksek damageler görunuyo Wink
E
Excrea ⭐ 19y
beyler hicbir sekilde full str glavie de 25k hp olmaz.

glaviem disinda ustumde takilar dahil hersey 5 str glavie 4 str yani 1 str eksik ustumde wizard's costume war ordan 2 str geliyo sapka + giysiden premium war ordan 3 str geliyor yani olabilecek butun str leri aldim butun giysilerim 400 hp we heuksal 80 oldugu icin pasifde acik hp tam olarak 22309. 1 str de 48 hp weriyor (job itemlerini takinca gelen 1 str nin arttirdigi hp) yani glaviemde 5 str olsa 22357 hp. bundan daha fazlasi euro buffsuz weya 500 hp weren event scrollari harici olamaz. bukadar basit Very Happy
M
muratko193 ⭐ 19y
Merak Ettim Ya Adama Kim 24k Vurmusda Olmemiş 78 Lvl Glavienin 24k Damage yediğini Daha İlk Senden Duyuyorum Shocked
C
cheng_xiao ⭐ 19y
madem o kadar sağlam neden peki o kadar damageyi yedi
bana inandırıcı gelmedi kahvekeyfi
Z
Zazali ⭐ 19y
glavienin pasif skillini maxlamıştır.üstüne snowshield falanda açmıştır %35-40 civarı mpden düşmüştür ama yine 24k gözükmüştür.

tahminimce detective
G
gunayli ⭐ 19y
ewt arkadaslar bizimde var ama en fazla 23k oluyor + bütün herseyi hp400 str5 gold dragon flag kanata basılan str falan filan ful ama 23k hp var
G
gunayli ⭐ 19y

madem o kadar sağlam neden peki o kadar damageyi yedi
bana inandırıcı gelmedi kahvekeyfi

vuran avrupa staf cleric ölüm vurusu yada crosbow crit geldiyse rahat yer o damage yi Very Happy
R
RoyalFlush ⭐ 19y
cleric in pure offering skili ile koyduysa 24k damage az bile 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: