arkadaslar bi adam var 78 lv glavieci üstü full adam 25k hp si var eminim 24k küsür damage yedi yatmadı . adama dedim nasıl bu kadar çok hp var dedim dedi full um dedi . ben dedim full um . sonra dedi bana seni jangana götürcem dedi tamam dedim. götürdü beni jangana orda budistin tekine tıkla dedi tıkladım su 8 lv tomb stone görevi aldım. ama o değilmiş. adam bana diyo u gave antrsel falan diyo antrselli bişeyler diyo adamı anlayamadım . u gave u 800h and glavie 180h fala bişeyler dedi sonra. silkroad4arab sitesinde var dedi girdim arapça işin içinde çıkamadım bilen varmı . adam 25k hp var
adam 78 lv 25k hp si var
· 25 Yanıt · 6.3K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
arkadaslar bi adam var 78 lv glavieci üstü full adam 25k hp si var eminim 24k küsür damage yedi yatmadı . adama dedim nasıl bu kadar çok hp var dedim dedi full um dedi . ben dedim full um . sonra dedi bana seni jangana götürcem dedi tamam dedim. götürdü beni jangana orda budistin tekine tıkla dedi tıkladım su 8 lv tomb stone görevi aldım. ama o değilmiş. adam bana diyo u gave antrsel falan diyo antrselli bişeyler diyo adamı anlayamadım . u gave u 800h and glavie 180h fala bişeyler dedi sonra. silkroad4arab sitesinde var dedi girdim arapça işin içinde çıkamadım bilen varmı . adam 25k hp var
Shocked Confused Nasıl Olıyır yav... Confused
avrupa charların buyusu ile olabilir
J
JuNioRKinG
⭐ 19y
hayır normal okadarda zor bişey değil benim bi arkadaşmın hp side öyleydi
ustu ful str 5 bonus veirdir artı bide hp bonus veriyolarsa normaldir bide o chara bi claric yardım ediyosa 25 k az bile Very Happy
400hp li elbiseleri varsa hepsi 5 str veriosa olur
yok ya ne buff ı var nede baska seyi adam görevle yaptım diyo ama anlatamadı bi türlü arap
benim üstümde 4 str eksik var 22,263
OLur valla.Full 5 str,400 hp full.......Görevle olmaz ona eminimde.Yıllardır oynuyom bu oyunu bole bisey olsa bilrdik. extraokk (Dogur cıkarmsı ne kapak olur ha Mr. Green )
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Giysiler full str 5 hp 400 olursa olur. adam 72 lvlde full int 10 K canı vardı Wink
- Resim Silinmiş.
Yukarıdaki 2. sırada açılmamış oLan skiLL i açmış olabilir adam extraokk
T
The_DifferenT
⭐ 19y
25k hp si olamaz buff fln almıştır 23k hp bile olmuyo istersen full str 5 hp 400 yap 23k olmuyo 25k str int buffı fln almış olabilir
- Resim Silinmiş.
evet fire town bende kullanıodum charı satmadan önce Wink
int saldırıyı etkısız hale getırıo öle yuksek damageler görunuyo Wink
beyler hicbir sekilde full str glavie de 25k hp olmaz.
glaviem disinda ustumde takilar dahil hersey 5 str glavie 4 str yani 1 str eksik ustumde wizard's costume war ordan 2 str geliyo sapka + giysiden premium war ordan 3 str geliyor yani olabilecek butun str leri aldim butun giysilerim 400 hp we heuksal 80 oldugu icin pasifde acik hp tam olarak 22309. 1 str de 48 hp weriyor (job itemlerini takinca gelen 1 str nin arttirdigi hp) yani glaviemde 5 str olsa 22357 hp. bundan daha fazlasi euro buffsuz weya 500 hp weren event scrollari harici olamaz. bukadar basit Very Happy
glaviem disinda ustumde takilar dahil hersey 5 str glavie 4 str yani 1 str eksik ustumde wizard's costume war ordan 2 str geliyo sapka + giysiden premium war ordan 3 str geliyor yani olabilecek butun str leri aldim butun giysilerim 400 hp we heuksal 80 oldugu icin pasifde acik hp tam olarak 22309. 1 str de 48 hp weriyor (job itemlerini takinca gelen 1 str nin arttirdigi hp) yani glaviemde 5 str olsa 22357 hp. bundan daha fazlasi euro buffsuz weya 500 hp weren event scrollari harici olamaz. bukadar basit Very Happy
M
muratko193
⭐ 19y
Merak Ettim Ya Adama Kim 24k Vurmusda Olmemiş 78 Lvl Glavienin 24k Damage yediğini Daha İlk Senden Duyuyorum Shocked
C
cheng_xiao
⭐ 19y
madem o kadar sağlam neden peki o kadar damageyi yedi
bana inandırıcı gelmedi kahvekeyfi
glavienin pasif skillini maxlamıştır.üstüne snowshield falanda açmıştır %35-40 civarı mpden düşmüştür ama yine 24k gözükmüştür.
tahminimce detective
tahminimce detective
ewt arkadaslar bizimde var ama en fazla 23k oluyor + bütün herseyi hp400 str5 gold dragon flag kanata basılan str falan filan ful ama 23k hp var
madem o kadar sağlam neden peki o kadar damageyi yedi
vuran avrupa staf cleric ölüm vurusu yada crosbow crit geldiyse rahat yer o damage yi Very Happy
R
RoyalFlush
⭐ 19y
cleric in pure offering skili ile koyduysa 24k damage az bile 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
105 Lv Glaıve Elinde +7 si var +5 +6 Set Firede. Takas ! Wat 61 Lv bow Buildli çarım Var + 115k sp var 80 lv kasıcam Xant 95 lv ve 90 lv wizard char var char var pluto server tel tak 8/8 gold pt 7 si 99. 100 olmak üzere 1 isi 104 olmak üzere fll İnt 6 sı nuke 2 si force 6 sunda vip var 1 aylık 12 dg legend rare set leri hazır.. 50 lv nuker çarım var (lv atlamaya devam ) sp farm yardım lü