Icerige atla
Extraloob

50 lv nuker çarım var (lv atlamaya devam ) sp farm yardım lü

· 9 Yanıt · 1.1K görüntüleme
I
iNFeCTioN OP ⭐ 18y
ortalama 250 k sp ye en hızlı nasıl ulaşabilirim.yardım lütfen

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
9 Yanıt
N
taklamakanda taxi yaptırarak gapı 9 lvla cekerek 👍 ya da bence sımdı hıc ugrasma 80e kdar 0 gap yap 90 olana kdar skıllerını 81 e ceker 9 lvl gap yapar farmını tamamlarsın 👍
R
RoyalFlush ⭐ 19y
taklamakanda taxi yaptırarak gapı 9 lvla cekerek 👍 ya da bence sımdı hıc ugrasma 80e kdar 0 gap yap 90 olana kdar skıllerını 81 e ceker 9 lvl gap yapar farmını tamamlarsın 👍

En mantıklısı bu.Aksi takdirde oyundan soğursun sp farm çok sıkıcı bir iştir.Farm sırasında oyundan sıkılıp pvp yapmaya gidersin.Fakat skillerin düşük olduğu için kendi lvlın veya 1-2 lvl altına bile yenilebilirsin.Bu durum tahmin edeceğin gibi inanılmaz sıkıntı ve moral bozukluğu yaratır.
90 lvl olup skillerini 81 e çekersen pvp lerde 90 lvlların karşısında durabilirsin.Onları yenemesen bile.
I
iNFeCTioN OP ⭐ 18y
yorumlarınız için sağ olun
I
iNFeCTioN OP ⭐ 18y
birşey sorucam kıyafetler için çok para harcamama gerek var mı?
N

hayır 8 veya 9dg kadar npc takılabılırsın 👍
I
iNFeCTioN OP ⭐ 18y

hayır 8 veya 9dg kadar npc takılabılırsın 👍

sağol
R
Rhea ⭐ 19y
bende 7-6-5 degree de npc olmamalı 5 degree +1 blueli 6 +2 blueli 7 +3 blueli 8+4 blueli 9+5 blueli
olmasını tavsiye ederim şahsen ben öyle yapıyorum
C
clubber ⭐ 18y
bencede gap yapmana gerek yok bu lvlde skillerini 81 de bırakırsın kendi lvllinde sadece masterlvl i götür sonra 90 olduğunda 9 lvl geri çek en mantıklısı bu ...yine tercih senin al bitane sp ticket gir taxiye tmm 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: