Icerige atla
Extraloob

Abramoviç'in yüzen sarayı Bodrum'da

· 8 Replies · 2.1K views
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
#1
İngiltere'nin Chelsea Futbol Kulübü'nün Rus patronu Roman Abramoviç'in 16 yakını için Bodrum Torba Koyu'ndaki 5 yıldızlı Casa Del Arte Oteli kapattığı öğrenildi.

-Resim Silinmiş.

Dünyanın en zenginleri arasında yer alan, İngiliz Chelsea kulübünün sahibi Rus işadamı Roman Abramoviç'in “Le Grand Bleu” adlı kiralık yatı, Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında demirledi. Hemen her türlü lüksün yer aldığı 112 metrelik dev yatı yüzen bir sarayı andırıyor.

Abromoviç'in, Bitez Beldesi'ndeki Akvaryum Koyu'ndaki yatı, öğlen saatlerinde demir alarak Bodrum Yarımadası'nı turladı. Daha sonra Torba Koyu'na demirlenen yattaki 16 kişi, öğle yemeği için botla Casa Del Arte Otel'e geçti.

Dünyanın en zenginleri arasında yer alan, Rus işadamı Roman Abramoviç'in “Le Grand Bleu” adlı lüks yatı, dün akşam saatlerinde Bodrum açıklarına demirledi.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/yasam/7077034.asp?gid=180&a=397039


Ps: bu adam fırtınaya yakalansa bile ölmez yahu kaçacak her teknolojik alet gemide mevcut Twisted Evil
8 Replies
B
#2
adam soyvetler bırlıgının parasını yiyor yeyin gayri
S
Sparky ⭐ 19y
#3
sovyetler birligi tarih oldu simdi rusya fedarasyonu var

adam su yerine petrol iciyor rusyanın petrol kralı
S
sparoww ⭐ 19y
#4

Vay be bunu bizim mahalleye koysak mahallenin tümüne yeter Razz Very Happy

harbi ha Twisted Evil
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
#5
Süper Ne Diyelim Dolandırsınlar.....Harcasınlar...Etsinler Paha Biçsinler İşleri Bu.. Zaten.....
Yüzen Saray İİ Bir Anlam Twisted Evil
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
K
#6
hoşt.
F
ffearless ⭐ 19y
#7
yuh eizk yunanistanın bütün nüfusunu taşır bu gemi Twisted Evil Twisted Evil

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: