Arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi 91 Nuker Fire Cold Bich Chara Sahibim.. Sp Farm Yapmalımıyım yoksa 110'da mı sp Farm yapayım ?? şimdiden teşekkürler..
91 nuker 9 gap..
· 18 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
S
SameyanZeva
⭐ 15y
Arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi 91 Nuker Fire Cold Bich Chara Sahibim.. Sp Farm Yapmalımıyım yoksa 110'da mı sp Farm yapayım ?? şimdiden teşekkürler..
Bence kasmana bak kardeşim , 110 da istediğin kadar yaparsın.
Bence kasmana bak kardeşim , 110 da istediğin kadar yaparsın.
Bende öyLe düşünüyorum ama Skill Bakımından Zorluk çekmek istemiyorum Zorluk Çekermiyim Sizce ??
WTB 6M SPLİ CHAR 😈 😈 😈
Hadi Cevaplarınızı bekliyorummmm Bugun Ya Devam Ya tamam Demem Gerekiiyor
S
SameyanZeva
⭐ 15y
Hadi Cevaplarınızı bekliyorummmm Bugun Ya Devam Ya tamam Demem Gerekiiyor
CappaBaron u duydun İzmirli 🤤
T
Tony Montana
⭐ 18y
105'e kadar kör topal idare et bence 😉
eğer yeteri kadar sp varsa 105 olana kadar sabret sonrasında 105 caveye gir gap olmadan 1 ayda 120 lvlde ihtiyacın olan farmı bile yaparsın
yeteri kadar Dedigin Sp 160 k Yeter mi Sizce ?? 😗
160k Sp yeter mi ?? Lütfen Yardımcı olun kafanızı ağrıttım ama 😞
S
SameyanZeva
⭐ 15y
160k Sp yeter mi ?? Lütfen Yardımcı olun kafanızı ağrıttım ama :(
Yeter dostum, yola devam et :)
inşallah bakalım 😊 Teşekkür Ederim. Spyi Fire Cold . Agırlıklı kullanıyorum??
160k Sp yeter mi ?? Lütfen Yardımcı olun kafanızı ağrıttım ama :(
yeterli olacakatır zaten 100 lvlde sp görevleri başlıyor 100 lvl e kadarda 160k sp seni götürür ondan sonra sp sıkıntısı çekmezsin 105 dede caveye girersin 1 ay ondan sonra kafan rahat 110 a kasar 120 i beklersin tabi sen 110 olana kadar 120 gelmezse 👋
Cappa Son sorum 😈 Fire Mi Cold Mu BicH agırlıklı mı kullanayım Spyi ? Hepsi 83 Lvde şuanda
Teşekkür ederim Blade'siz Char İStemiyorum :=) Fire Ve Blade Önce Gelicek Yanii anladım Teşekkü
rlerr
rlerr
110da yaparsın ama biraz sabır ister bence şuan 3 gap ile götür düzeldiği kadar düzelsin 110 da çekersin 9 a kasarsın sp ni
sP şuanda 180k.. 200k olunca Bitiriyorum Farmi.. Yeter çok sıkıldım 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap