Icerige atla
Extraloob

91 nuker 9 gap..

· 18 Yanıt · 1.9K görüntüleme
M
M ' BiLGiN OP ⭐ 19y
Arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi 91 Nuker Fire Cold Bich Chara Sahibim.. Sp Farm Yapmalımıyım yoksa 110'da mı sp Farm yapayım ?? şimdiden teşekkürler..
18 Yanıt
S
Arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi 91 Nuker Fire Cold Bich Chara Sahibim.. Sp Farm Yapmalımıyım yoksa 110'da mı sp Farm yapayım ?? şimdiden teşekkürler..

Bence kasmana bak kardeşim , 110 da istediğin kadar yaparsın.
M
M ' BiLGiN OP ⭐ 19y

Bence kasmana bak kardeşim , 110 da istediğin kadar yaparsın.

Bende öyLe düşünüyorum ama Skill Bakımından Zorluk çekmek istemiyorum Zorluk Çekermiyim Sizce ??

WTB 6M SPLİ CHAR 😈 😈 😈
M
M ' BiLGiN OP ⭐ 19y
Hadi Cevaplarınızı bekliyorummmm Bugun Ya Devam Ya tamam Demem Gerekiiyor
S
Hadi Cevaplarınızı bekliyorummmm Bugun Ya Devam Ya tamam Demem Gerekiiyor

CappaBaron u duydun İzmirli 🤤
T
105'e kadar kör topal idare et bence 😉
M
M ' BiLGiN OP ⭐ 19y
eğer yeteri kadar sp varsa 105 olana kadar sabret sonrasında 105 caveye gir gap olmadan 1 ayda 120 lvlde ihtiyacın olan farmı bile yaparsın

yeteri kadar Dedigin Sp 160 k Yeter mi Sizce ?? 😗
M
M ' BiLGiN OP ⭐ 19y
160k Sp yeter mi ?? Lütfen Yardımcı olun kafanızı ağrıttım ama 😞
S
160k Sp yeter mi ?? Lütfen Yardımcı olun kafanızı ağrıttım ama :(

Yeter dostum, yola devam et :)
M
M ' BiLGiN OP ⭐ 19y
inşallah bakalım 😊 Teşekkür Ederim. Spyi Fire Cold . Agırlıklı kullanıyorum??
M
M ' BiLGiN OP ⭐ 19y
160k Sp yeter mi ?? Lütfen Yardımcı olun kafanızı ağrıttım ama :(

yeterli olacakatır zaten 100 lvlde sp görevleri başlıyor 100 lvl e kadarda 160k sp seni götürür ondan sonra sp sıkıntısı çekmezsin 105 dede caveye girersin 1 ay ondan sonra kafan rahat 110 a kasar 120 i beklersin tabi sen 110 olana kadar 120 gelmezse 👋

Cappa Son sorum 😈 Fire Mi Cold Mu BicH agırlıklı mı kullanayım Spyi ? Hepsi 83 Lvde şuanda
M
M ' BiLGiN OP ⭐ 19y
Teşekkür ederim Blade'siz Char İStemiyorum :=) Fire Ve Blade Önce Gelicek Yanii anladım Teşekkü
rlerr
O
ozemre ⭐ 17y
110da yaparsın ama biraz sabır ister bence şuan 3 gap ile götür düzeldiği kadar düzelsin 110 da çekersin 9 a kasarsın sp ni
M
M ' BiLGiN OP ⭐ 19y
sP şuanda 180k.. 200k olunca Bitiriyorum Farmi.. Yeter çok sıkıldım 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: