Beyler aşağıdaki videoda gördüğüm kadarıyla bow char çok fecii.Çok fazla crit vuruyor harika skilleri var Ve bn tercih yapmam lazım hanigis nukermi bowmu videonun içinde tüm buildler var hemen hemen 😉
Ama sanki gördümğüm kadarıyla 55k vuruoyodu blade yoska banamı öle geldi bir bakın
http://bypas.in/0_o.php/b91137/5892cd/ea462c/Oi8vd3/d3Lnlv/dXR1Ym/UuY29t/L3dhdG/NoP3Y9/UzJtTn/JzSi1r/dDg_3D/
http://bypas.in den engelli sitelere girebilirsiniz...
90Lv+ En sağlam build
· 13 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Bowdan kral char mı var?!! Sen açtığın bütün topiclerde nuker için yardım istiyordun. Ozaman söyleyemedim nukeri bırak bowa dön diye. Söyleseydim charından soğurdun 😄
Bow char çok harikadır ama emek ister. Mesela ben yazın bowcu için ongda farma başlıyorum. Euro dan midem bulandı 😄 Bow dediğin gibi oyunun en sağlam charlarından biridir. Tercihim her zaman bow bow bow. 😄
Bow char çok harikadır ama emek ister. Mesela ben yazın bowcu için ongda farma başlıyorum. Euro dan midem bulandı 😄 Bow dediğin gibi oyunun en sağlam charlarından biridir. Tercihim her zaman bow bow bow. 😄
video açılmıyo
hııım gördüğün gibi full cirt vuruyor ve çok can yakıor glavie blade gibi charlarıda alıor ama merak ettiğim blade 55 k mı vurdu banamı öle geldi critsiz 🤔 🤔
cok ii paylasım
Kral char yoktur....
Hep derim ne yaparsan senin becerindir itemlere de bağlıdır tabii...
Bana sorsan glavie derim mesela ama başkası blader der kafana ne eserse onu açıcaksın 😄
Hep derim ne yaparsan senin becerindir itemlere de bağlıdır tabii...
Bana sorsan glavie derim mesela ama başkası blader der kafana ne eserse onu açıcaksın 😄
Kral char değil sensin kimisi var seri değildir açarsın bi int char kimisi var seridir açarsın taş gibi glavie yani char değil oynayan önemli sen hangi charı daha ii kontrol edebiliyorsan onu açıcaksın
ya tabıkı bow ama NASIl bı bow onu bnde karar veremedım
ya tabıkı bow ama NASIl bı bow onu bnde karar veremedım
yapılandırmalarla ilgili birsürü konu var oralardan yardım alabilirsin
J
justkeeper
⭐ 17y
90 + En guzeL buıld Chinede Bow EUda STAFF
bow tabikide
bnce int bow ac light fire 85+ str ver :/
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap