Icerige atla
Extraloob

90 oLmanın PüF NokTaLarı

· 30 Yanıt · 4.7K görüntüleme
N
NoFeAr26 OP ⭐ 18y
👴 Arkadaşlar bazı oyuncular 3 veya 4 haftada 90 olduğunu söylüyor doruda çıkıor bunun bi BüF noktaları warmı warsa neler şimdiden Teşekkürler..........
30 Yanıt
M
Milano ⭐ 18y
Büf noktası yok 😄

Bu playerlar full pre.+bot kasıyorlar (7/24)
Unique ve pvp peşinde koşmuyorlar 😄
Sadece 24 saat Pc kasıyor.
Bir ayı bilmem ama 1,5 aya 90 rahat olunur bu şartlar altında 😉 😄
N
NoFeAr26 OP ⭐ 18y
Saol ama Cepten Baya Para Çıkıor xD
T
Tarantella ⭐ 19y
tecrübe,sabır,azim ve azıcık para.
tamam biraz daha fazla para diyelim.
yabancılar bu işi iyi bilir.dikkat edersen unique diye kendini paralayan hep Türklerdir.
o sırada diğer oyuncular ise gerek botta gerek partide paşa paşa kasmaktadırlar..
bot+pre plus+sp ticket diyelim tam olsun.
Z
Zeratul ⭐ 18y
önemli olan 90 olduktan sonra neler yaptığındır . itemsiz ve kötü bir yapılandırmalı 90 bi işe yaramaz 😄
M
Meddah ⭐ 18y
önemli olan 90 olduktan sonra neler yaptığındır . itemsiz ve kötü bir yapılandırmalı 90 bi işe yaramaz :D

Öyle deme hepsi de çok iyi 90 olduktan sonra da.. 😉
S
Sp00Ky ⭐ 19y
Bazıları Yeni açılan server a geçip ilkten wizard kasıyor 80x bir lv yapıyor sonra bu 80x wizard ile onglarda farm ı bitirip 7000k veya 1m sp her nseyse bu 80x charla da full arkasına alarak lv kasıyorlar böycele hızlı ve ff char olmuş oluyor 😉 Pre ve silk alman lazım tabi bu iş için yoksa banlıyorlar 😄
R
Romeo. ⭐ 19y
Eğer silk almam diyorsan,sadece bot al 24 saat kasarsan max. 3 ayda 90 olursun. ☕
furious
furious ⭐ 19y
70 e kadar plvl ile 70 den sonra pre + 0 gap 1.5 ayda 90 lvl normal
I
invaders ⭐ 18y
farmsız,botla ,pre vb gibi şeylerle
K
kemal7171 ⭐ 19y
xD sende pre plus full bot 7 /24 yap sende 90 ol xD
S
sample ⭐ 18y
pre plus +bot rahat kasarsın
F
ilk Charı Aç 1mil Sp Toplamaya basla Ve bununla birlikte sp ticket al Lvl 20-25 arası onglarda kasılacaksın 26 olduğunda ölüp lvl düsmen gerekiyor tabi bot ve kasan bi charın olucak 1 mil sp topladıktan sonra pre ile kasılacaksın en fazla 2 ay 90 ff 😄
M
MainMagic ⭐ 18y
ben kasılırmı bilmem ama benim arkadaş uranüste85 lvl.4 tane 64 lvl çarı 1 haftada yapıp 60 ytl den satıyo.itemleri o kadar iyi değil.Yani 90 lvl bir wizard itemleri güzelse 3-4 hafta içinde çok rahat bi çarı 70x lvl yapıp sonra 90'a bot+pre PLUS la getirir
B
bekir44 ⭐ 19y
Farmsız plusla botla 90 olursunda farmsızda skillerin dandik olur bu sefer 90 lvl de sp kasmaya çalışacan asıl o zaman çile 😄
L
pre plus+bot+sp olması lazım ve çabuk kasılan bi build olman lazım.ayrıca unique ve pwp değilde full kasman lazım ve lv atladıkça itemlerinin hazır olması gerekir.örnek olarak benim bow çarım 85 olunca hemen +7 sini taktım ve 1.5 günde 86 olmuştu herkes çok şaşırmıştı 😄
C
crixalys ⭐ 17y
çabuk kasmanın püf noktası 0 gap 😊 ister ongda spni biriktir çabuk kas istersen 0 gap git yarım yamalak skillerle 90 ol çorba char yap 2si de hızlı olur ^^
M
Meddah ⭐ 18y
Eğer silk almam diyorsan,sadece bot al 24 saat kasarsan max. 3 ayda 90 olursun. ☕

Max 3 ay? 1 yılda olamazsın yav. 😁
E
efe.3540 ⭐ 17y
Ya ARkadaşlar Lütfen Sölyle Soru İşareti Koyar İnsan Ya Nasıl Başlıklar Bunlar Ben İçeri Ne Hayellerle Gİridim Böle Konular Sitenin Seviyesini de Düşürür Lütfen !!!
S
önemli olan 90 olduktan sonra neler yaptığındır . itemsiz ve kötü bir yapılandırmalı 90 bi işe yaramaz :D

Evet öyle ama 100mle sen güzel bir sette çekebilirsin. 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: