Icerige atla
Extraloob

90 Lv +9 Glaiver Vs 88 Glaiver +3

· 16 Yanıt · 1.5K görüntüleme
D
destiny OP ⭐ 18y
Evet beyler +3 ile yaptıklarım bunlardır ..

Dünde +7 imi aldım bakalım onunlada kimleri yatırıcağım 😈

m8mkq0.jpg

f1mz9k.jpg
Dosyalar (2)
16 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
2. Resime koptumya. Adam seni resmen yüceleştirmiş. Harikasın vallahi Emre'cm ^^
K
KinqLee ⭐ 18y
kestigin admaın setine baktımda 83head felan va r89 90 itemleirni gectimde adam 83head kullanıyor+ garment bu adam accesleride kötüdür bence yoksa kesemezsin diye düşünüyorum yada adam force miydi?
L
kestigin admaın setine baktımda 83head felan va r89 90 itemleirni gectimde adam 83head kullanıyor+ garment bu adam accesleride kötüdür bence yoksa kesemezsin diye düşünüyorum yada adam force miydi?

Bence o adam çarı kullanmasını bilmiyor.İsterse +9 olsun 89-90 itemleri olsun üstü full sun olsun çarı kullanmayı bilmekdikten sonra hiç biri işe yaramaz.
T
tebrikler yine +9 olan bi charı kesmişsin 😄
D
destiny OP ⭐ 18y

Setini gösterdi hepimize FB +4 +5 göstermemesi Rev6'nın sorunu..
M
MicroDiam ⭐ 18y
hehe Tbrklr. Bide biz yapakmı vs ? Ben MicroDiam .
D
destiny OP ⭐ 18y
Yaparız rahat ol 90 olayım farmda bitsin 😊
M
MicroDiam ⭐ 18y
Yaparız rahat ol 90 olayım farmda bitsin :)

tamam :))
S
Sniker ⭐ 19y
Normal şartlar altında pek de mümkün görünmüyor.Üst üste 2 stun dual crit belki 🕵️
D
destiny OP ⭐ 18y
Normal şartlar altında pek de mümkün görünmüyor.Üst üste 2 stun dual crit belki 🕵️

Bu konuyu açarken o kadar iyi biliyordumki bana karşı çıkıp kıskananlar olucağını..

Ne yazıkki bunların hepsi eşit şartlar altında inanmayan girip kendisine sorabilir..

Eşit şartlar altında olmasaydı siteye koymazdım ,
S
Sniker ⭐ 19y

Bu konuyu açarken o kadar iyi biliyordumki bana karşı çıkıp kıskananlar olucağını..

Ne yazıkki bunların hepsi eşit şartlar altında inanmayan girip kendisine sorabilir..

Elimden SUN olmak üzere +9 a kadar glavie ve levelin kadar farmlı-farmsız ch-euro low-high char geçti.e artık +3 ile +9 weaponlu adamı kesiyorsan helal olsun sana videolarını da sabırsızlıkla beklerim.Ben sadece böyle birşeyin pek mümkün olabileceğini düşünmüyorum.Hem farm yok hem +3 weapon.Benim de force glavie ff charım var.Bırak +3 weaponu +7 pp char beni w/o p ile 1-2 kere alabiliyor.Dediğim gibi hevesini kırmak istemem ama o adam ya acc. olmadan gezinen biri ya da sende olağanüstü bir şans var.Kıskanmak gibi düşünme bence sadece ilk defa gördüğüm için afalladım.
D
destiny OP ⭐ 18y
FF'
_
_DoomsDaY_ ⭐ 18y
tbr
B
black23 ⭐ 18y
Tbr.
C
cLonny ⭐ 18y

Elimden SUN olmak üzere +9 a kadar glavie ve levelin kadar farmlı-farmsız ch-euro low-high char geçti.e artık +3 ile +9 weaponlu adamı kesiyorsan helal olsun sana videolarını da sabırsızlıkla beklerim.Ben sadece böyle birşeyin pek mümkün olabileceğini düşünmüyorum.Hem farm yok hem +3 weapon.Benim de force glavie ff charım var.Bırak +3 weaponu +7 pp char beni w/o p ile 1-2 kere alabiliyor.Dediğim gibi hevesini kırmak istemem ama o adam ya acc. olmadan gezinen biri ya da sende olağanüstü bir şans var.Kıskanmak gibi düşünme bence sadece ilk defa gördüğüm için afalladım.

+1 , ama yinede tebrikler ^^ +9 is down 😈

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: