bu videoda 94 lv sun +9 bow vs 90 lv wizz/cleric in pvp sini izliyeceksiniz ve wizzard hangi yollarla bowcuyu yatırdıgını göreceksiniz pvp de işinize yarayabilir 😜
http://www.facebook.com/video/video.php?v=104533606240480
90 Lv wizz Vs 94 Lv Sun +9 Bowu nasıl alt eder
· 9 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
güzel video adam wizz kullanmasını biliyor 😄
ADAM wiz kullanmasını bildiğinden değil karşısındaki bow kingOFNOOB bunun başka açıklaması yok..adam ilk kez bow almış eline sanki yada sun bow çıkmış daha yeni bowa dönüyor:) ayrıca wizardın vurdugu 48k-45k gibi rakamlar biliyorsunuz chara değil fire wall a vuruyor ondan rakamlar uçuk
ADAM wiz kullanmasını bildiğinden değil karşısındaki bow kingOFNOOB bunun başka açıklaması yok..adam ilk kez bow almış eline sanki yada sun bow çıkmış daha yeni bowa dönüyor:) ayrıca wizardın vurdugu 48k-45k gibi rakamlar biliyorsunuz chara değil fire wall a vuruyor ondan rakamlar uçuk
fire wall a vurdugunu bizde biliyoruz ama sonuçta wizz alıyor ya taktiklere bak sen 🎭 😜
Bu Video YaLan !!.
Sparta Serverinde remember_me isimli char Golden_Star isimli yine aynı lvde 90 lv bowcu ile pvp yapıyor...Üstelik Charda Sun Bow Yok !😆
Sparta Serverinde remember_me isimli char Golden_Star isimli yine aynı lvde 90 lv bowcu ile pvp yapıyor...Üstelik Charda Sun Bow Yok !😆
Bu Video YaLan !!.
aynen zaten video da bowcunun sunu yoktu
Bu Video YaLan !!.
aynen zaten video da bowcunun sunu yoktu
gerçeğini bilmiyorum ama ben vido daki gördüğümü söylüyorum hihiihiih 😜
Ben Sun Goremedim 🤔
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
usta bu 9dg +9 sun bow ve adamın üstü 9dg hem bunun elindeki bow 94+6 felan eşit onun için abartmalayalım pls 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap