Icerige atla
Extraloob

90 Lv wizz Vs 94 Lv Sun +9 Bowu nasıl alt eder

· 9 Yanıt · 1.4K görüntüleme
9 Yanıt
H
HarLeem06 ⭐ 17y
güzel video adam wizz kullanmasını biliyor 😄
S
strean121 ⭐ 19y
ADAM wiz kullanmasını bildiğinden değil karşısındaki bow kingOFNOOB bunun başka açıklaması yok..adam ilk kez bow almış eline sanki yada sun bow çıkmış daha yeni bowa dönüyor:) ayrıca wizardın vurdugu 48k-45k gibi rakamlar biliyorsunuz chara değil fire wall a vuruyor ondan rakamlar uçuk
N
Neverex OP ⭐ 17y
ADAM wiz kullanmasını bildiğinden değil karşısındaki bow kingOFNOOB bunun başka açıklaması yok..adam ilk kez bow almış eline sanki yada sun bow çıkmış daha yeni bowa dönüyor:) ayrıca wizardın vurdugu 48k-45k gibi rakamlar biliyorsunuz chara değil fire wall a vuruyor ondan rakamlar uçuk

fire wall a vurdugunu bizde biliyoruz ama sonuçta wizz alıyor ya taktiklere bak sen 🎭 😜
DeathKinq
DeathKinq ⭐ 17y
Bu Video YaLan !!.
Sparta Serverinde remember_me isimli char Golden_Star isimli yine aynı lvde 90 lv bowcu ile pvp yapıyor...Üstelik Charda Sun Bow Yok !😆
O
Oazis ⭐ 18y
Bu Video YaLan !!.
Sparta Serverinde remember_me isimli char Golden_Star isimli yine aynı lvde 90 lv bowcu ile pvp yapıyor...Üstelik Charda Sun Bow Yok !😆

aynen zaten video da bowcunun sunu yoktu
N
Neverex OP ⭐ 17y
Bu Video YaLan !!.

aynen zaten video da bowcunun sunu yoktu

gerçeğini bilmiyorum ama ben vido daki gördüğümü söylüyorum hihiihiih 😜
B
Belarj ⭐ 17y
Ben Sun Goremedim 🤔
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
D
Deadly_TR ⭐ 18y
usta bu 9dg +9 sun bow ve adamın üstü 9dg hem bunun elindeki bow 94+6 felan eşit onun için abartmalayalım pls 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: