Herkese selamlar ben 8mbps için TTnetde bulunan başvuru formunu dün saat 2 gibi doldurdum ve gönderdim.Üzerinden 1 gün geçdi ve hala aramadılar.Bu saatden sonrada herhalde aramazlar Cumaya kalır.Benim sorum başvuru yapanlara ne kadar sürede aradıkları?.Yani beni yarın ararlarsa 2 gün geçmiş olacak bunu merak ediyorum eğer bağlatanlara o gün içinde filan geri dönmüşlerse veya yarında aramazlarsa acaba bir problem mi oldu diye TTneti i arayacağım. 😐 🤔
8Mbps Bağlatanla Baksınlar.
· 11 Yanıt · 923 görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Ne uğraşıyosunki ttneti ara bi kaç soru sorucaklar sonra direk geçircekler..
TTnet hakkında bir bilgim yok ama Biri'yi aradıktan sonraki gün bağlamaya geldiler.
Ara istersen neden aradın diye sorucak halleri yok 😜
Ara istersen neden aradın diye sorucak halleri yok 😜
TTnet hakkında bir bilgim yok ama Biri'yi aradıktan sonraki gün bağlamaya geldiler.
Ara istersen neden aradın diye sorucak halleri yok :P
Tamam yarında aramazlarsa arıyacağım ama ben bağlatanlar yani bir bilgisi olanlar için açmıştım aslında yani bilenlere ama olsun saoğlun yinede TTnet telefon yazmasın diye aramıyor belkide 😘 😁 😁 .
ben online doldurdum hiçbir işlem olmadı ertesi gün bir alışveriş merkezinde ofileri vardı girdim hemen geçiş işlemlerini yaptırdım.
benimki telefonla oldu bir telefon açıyorsun hallettikten sonra modemin fişini çek 5sn bekle geri tak lak 8mbps önünde 😄 (dün oyun indiriyordum 800kbps ile indiriyordu i love ttnet 😜 )
Hiç gerek yok telefona falan.
Ttnet sayfasındaki internet işlem merkesine gir hizmet numaranla kendinr şifre oluştur giriş yap
sonra o sayfada bulunan tarife değişikliğini tıkla önüne mevcut tarifen gelecek onu seçip devam de.
1 MB sınırsızdan 8 MB ye geçmek için NETLİMİTSİZ tarifesini seç ve onayla.Modemini aç kapa anında 8 MB hıza geçersin.
Ttnet sayfasındaki internet işlem merkesine gir hizmet numaranla kendinr şifre oluştur giriş yap
sonra o sayfada bulunan tarife değişikliğini tıkla önüne mevcut tarifen gelecek onu seçip devam de.
1 MB sınırsızdan 8 MB ye geçmek için NETLİMİTSİZ tarifesini seç ve onayla.Modemini aç kapa anında 8 MB hıza geçersin.
J
joLLy jaRin
⭐ 17y
en güzeli online olarak üyelik alımı hiçbir zorluk çekmeden işini hallediyorlar diğer türlü hergün uğraşırsın.
O
Old School
⭐ 19y
ben basvuru yaptım aradan 1 hafta geçti hala geçmedi. aradım söledim sizinki 8mb diyor ama hala baglantı hızımda bi degişme yok
Aynen bizim işte bişeymi var ❓
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap