Icerige atla
Extraloob

8Mbps Bağlatanla Baksınlar.

· 11 Yanıt · 923 görüntüleme
G
ghost12 OP ⭐ 17y
Herkese selamlar ben 8mbps için TTnetde bulunan başvuru formunu dün saat 2 gibi doldurdum ve gönderdim.Üzerinden 1 gün geçdi ve hala aramadılar.Bu saatden sonrada herhalde aramazlar Cumaya kalır.Benim sorum başvuru yapanlara ne kadar sürede aradıkları?.Yani beni yarın ararlarsa 2 gün geçmiş olacak bunu merak ediyorum eğer bağlatanlara o gün içinde filan geri dönmüşlerse veya yarında aramazlarsa acaba bir problem mi oldu diye TTneti i arayacağım. 😐 🤔
11 Yanıt
B
Buura ⭐ 19y
Ne uğraşıyosunki ttneti ara bi kaç soru sorucaklar sonra direk geçircekler..
C
Crown ⭐ 19y
TTnet hakkında bir bilgim yok ama Biri'yi aradıktan sonraki gün bağlamaya geldiler.

Ara istersen neden aradın diye sorucak halleri yok 😜
G
ghost12 OP ⭐ 17y
TTnet hakkında bir bilgim yok ama Biri'yi aradıktan sonraki gün bağlamaya geldiler.

Ara istersen neden aradın diye sorucak halleri yok :P

Tamam yarında aramazlarsa arıyacağım ama ben bağlatanlar yani bir bilgisi olanlar için açmıştım aslında yani bilenlere ama olsun saoğlun yinede TTnet telefon yazmasın diye aramıyor belkide 😘 😁 😁 .
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ben online doldurdum hiçbir işlem olmadı ertesi gün bir alışveriş merkezinde ofileri vardı girdim hemen geçiş işlemlerini yaptırdım.
E
EmmaW ⭐ 19y
benimki telefonla oldu bir telefon açıyorsun hallettikten sonra modemin fişini çek 5sn bekle geri tak lak 8mbps önünde 😄 (dün oyun indiriyordum 800kbps ile indiriyordu i love ttnet 😜 )
Z
zeki_ce ⭐ 18y
Hiç gerek yok telefona falan.
Ttnet sayfasındaki internet işlem merkesine gir hizmet numaranla kendinr şifre oluştur giriş yap
sonra o sayfada bulunan tarife değişikliğini tıkla önüne mevcut tarifen gelecek onu seçip devam de.
1 MB sınırsızdan 8 MB ye geçmek için NETLİMİTSİZ tarifesini seç ve onayla.Modemini aç kapa anında 8 MB hıza geçersin.
J
en güzeli online olarak üyelik alımı hiçbir zorluk çekmeden işini hallediyorlar diğer türlü hergün uğraşırsın.
O
Old School ⭐ 19y
ben basvuru yaptım aradan 1 hafta geçti hala geçmedi. aradım söledim sizinki 8mb diyor ama hala baglantı hızımda bi degişme yok

Aynen bizim işte bişeymi var ❓

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: