slm arkadaşlar. ben kastamonudayım 1,5 yıldır sro oynuyorum. bağlantım normalde 256 idi fakat oyun yawaş diye 1024 e çevirdim bağlantıyı.256 bağlantıyla 2 tane 80 char kasdım. fakat şuan 1024 kbps olmasına rağmen sadece gece 02:00 ile saba 09:00 a kadar düzgünce kasabiliyorum örnek vermek gerekirse şuan 74 lvl im ve 02:00 ile 09:00 arası %30-40 kasarken geriye kalan saatlerde 16-17 saatte sadece % 5-10 kasabiliyorum yata kalkaa. inanılmaz yawaş oluyo net. sinirimden pc yi kırıcam bi gün:( sorum şu: kastamonudan silkroad oynayan arkadaşlar varsaa aceba bağlantı onlarda da böylemi? yani kastamonu genelinde bi sorun mu var? burdan veya oyundan bana cvp yazarsanızz sevinirim. saturn server i _KaN_ veya TiTaN a pm atabilirsinizz. 2 charda 24 saat online. şimdiden tşk ederim...
kastamonudan silkroad oynayanlar varsa baksınlar lütfen!!!!
· 5 Replies · 1.2K views 0 reading
5 Replies
kardes kastamonuyu gectım en sıvastayım bendede aynı afedersın telekomun b.....k yemesı Embarassed
yav guldekilere soruyorum adamlar 0 lag dio deli oluyom........... ben hareket edemezken='(
ben kocaeliden oynuyorum evde olmama karsın 1024 bağlantı bendede var ama özellikle öğlen oyunda çok lag baş gösterio gıcık oluyorm hele saat tam 13:04 geçe hergün aynı o saatte laga giriorum bence bu TTnetten kaynaklanıo GayTnet GayyTnet Laglı bir internet Elbet GayTnet Mr. Green
kardes kastamonuyu gectım en sıvastayım bendede aynı afedersın telekomun b.....k yemesı Embarassed
vayyy kardeşim naber +58 Mr. Green Twisted Evil
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Log in to write a reply.
Log In