Icerige atla
Extraloob

+8'e güle güle ; Hoşgeldin +9 ^_^

· 22 Yanıt · 2.3K görüntüleme
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
Gözüm açık gitmez artık +9 kalkanıda taktım koluma :xD Erdi (DesertioN) Kardeşim sag olsun alım satımda çok yardımcı oldu satan adama güvenemedim 1,5 bil önce 500m dedi daha önce 1 bil kazıklanmıştım tekrar olmasın diye almaktan vaz geçmiştim ki adam erdi kardeşimin kankası çıktı ( zaten herif tanımadıgı gavur yok Türk tanımaz gavur tanır 😁 O şekilde aldım..Çarşamba günü asker olacam halen item alıyom yaw kafa yok bende ama ne yaparsın için durmuyo.Kasıyom goldu yatırıyom iteme ne yapam 😄

22 Yanıt
A
Arcadia ⭐ 17y
bende 52+7 moon spear yaktım 1 saat önce ^^
P
Gz =)
'
'Saw IV ⭐ 17y
Gratz 😆 Simdiden Hayırlı teskereler
C
Cobalt ⭐ 18y
Gratz 😆 Simdiden Hayırlı teskereler
D
Darwell ⭐ 19y
Tebrikler +10a gider 😆
C
cLonny ⭐ 18y
ne demek kardeşim güle güle eskit xD gerçi askere birşey kalmadı ama neyse içinde kalmasın +9 shieldıda tak koluna şekli koy sun silah ile 😄
B
BaSoryong ⭐ 18y
105 açılmadan tam pvp jop zamanları sende askere (: Çok zor bir durum.. Eğer nakit sıkıntık yoksa charını satma kalsın bir kenarda zararı dokunmaz.. Geldiğin zaman bomba gibi gelirsin seni bilen biliyor zaten.. 😊
L
gz bro
C
Hayırlı olsun güle güle eskit 😁
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
105 açılmadan tam pvp jop zamanları sende askere (: Çok zor bir durum.. Eğer nakit sıkıntık yoksa charını satma kalsın bir kenarda zararı dokunmaz.. Geldiğin zaman bomba gibi gelirsin seni bilen biliyor zaten.. :)

nakit sıkıntım yok ama bi alan olursa satacam ..askerden gelince kullanmak istedigim karakter xbow/dagger yani rouge yan skilde warlock tabiki...Rouge warlock her türlü chin charı ezmek için çok çok çok süper bi makina avrupalılarada sözü geçer tabi 😁
B
BaSoryong ⭐ 18y
105 açılmadan tam pvp jop zamanları sende askere (: Çok zor bir durum.. Eğer nakit sıkıntık yoksa charını satma kalsın bir kenarda zararı dokunmaz.. Geldiğin zaman bomba gibi gelirsin seni bilen biliyor zaten.. :)

nakit sıkıntım yok ama bi alan olursa satacam ..askerden gelince kullanmak istedigim karakter xbow/dagger yani rouge yan skilde warlock tabiki...Rouge warlock her türlü chin charı ezmek için çok çok çok süper bi makina avrupalılarada sözü geçer tabi 😁

Düşüncelerini Anladım.. 😎

Raque ~ Cleric yada Warlock gelecek 11Dg King Build olrak görüyorum.. Hemde Raque Char ile pvp yapmak insana ayrı bir zevk veriyor criticalların havada uçuşmasıda acabası 🙄

ps: Hayırlı Satışlar. 🎅
M
MeraclituS ⭐ 19y
gzzzzzz en buyuk asker bizim asker
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

tabi sattık charını rahatladın bas bakalım rahatça 😜
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
tabi sattık charını rahatladın bas bakalım rahatça :P

eet ya çok iyi oldu warrioru elden çıkarmam 😊 Sayende tekrar 😘
M
Milano ⭐ 18y
güle güle eskit, tebrikler. ^^
W
WildKing ⭐ 19y
hayırlı oolsun
O