Icerige atla
Extraloob

+8 silahımı +9 basayımmı ne dersiniz 3 gün önce +8 yaptım

· 20 Yanıt · 1.4K görüntüleme
K
K_751 OP ⭐ 19y
basımmmi yoksa kalsınmı
20 Yanıt
P
Pennywise ⭐ 19y
basmaaaaaaaa Mr. Green
G
Ghost Spy ⭐ 19y
hayatının hatası olur ^^
By viruss
P
Pennywise ⭐ 19y

hayatının hatası olur ^^
By viruss

chernobyl gibiyiz yanlız okan yakalarsa öpecek bizi dikkatli ol Mr. Green
G
Ghost Spy ⭐ 19y

hayatının hatası olur ^^
By viruss

chernobyl gibiyiz yanlız okan yakalarsa öpecek bizi dikkatli ol Mr. Green

ok abim canım abim Mr. Green
okan abiyide seviyoruz
Mr. Green
K
K_751 OP ⭐ 19y
resmi gorebiliyormusunuz
P
Pennywise ⭐ 19y

resmi gorebiliyormusunuz

malesef göremiyoruz ama hayalimde canlandırdımda o yüzden basma dedim +8 yaw boşbeleş item değil Very Happy
G
Ghost Spy ⭐ 19y

resmi gorebiliyormusunuz

malesef göremiyoruz ama hayalimde canlandırdımda o yüzden basma dedim +8 yaw boşbeleş item değil Very Happy

seni arıyorum Evil or Very Mad
Mr. Green By viruss
G
Ghost Spy ⭐ 19y
ben gördüm resmi Mr. Green
By viruss
crit 13 sakın yakma onu oyarım seni Mr. Green
P
Pennywise ⭐ 19y

resmi gorebiliyormusunuz

seni arıyorum Evil or Very Mad
Mr. Green By viruss

len bari topicle alakalı bişeyler yaz Mr. Green
buarada bi sarıdan maviye geçecek diye o silahı rengini kaçırmaya değmez satıp +9 al daha iyi Very Happy
G
Ghost Spy ⭐ 19y
+1 Wink
zaten hep alıntı hatası veriyor yok 3 ten fazla olmaz falan Mr. Green batu birşey bilmiyor sen beni dinle onu kullan satma Mr. Green +9 mu var piyasada
K
K_751 OP ⭐ 19y
kimse almıyorki satayım 400 cokmu sizce +9 lar ise 600-700 arası oda satan yok zaten bizim serverda +9 en fazla5 kişide var
G
Ghost Spy ⭐ 19y

kimse almıyorki satayım 400 cokmu sizce +9 lar ise 600-700 arası oda satan yok zaten bizim serverda +9 en fazla5 kişide var

satma zaten Evil or Very Mad
P
Pennywise ⭐ 19y

en aşağı 500 eder o silah ohhh temiz para bide 3-5 yerden borç harç bişeyler toplasan al sana +9 işte Very Happy
G
Ghost Spy ⭐ 19y

en aşağı 500 eder o silah ohhh temiz para bide 3-5 yerden borç harç bişeyler toplasan al sana +9 işte Very Happy

abi piyassada +9 yok diyor ve o senmi milleti tanıyor sanki çevresi var nwo lu borç bulcak Mr. Green laf sokmuyorum yanlış anlama (kerem) Mr. Green
K
K_751 OP ⭐ 19y
bilader olymps ta olanlar tanır 2 turkten 1 i dostumdur zamnında azmı sunlarla takıldık hep sattık o zman lar ezıktık bılmıoduk sımdı ise kral olduk ama ne un var nede +9 gene de ii ama +9 yapmayı cok ıstıom 3 gunce oldu +8 10 gun sonra +9 a gıdıcem inş tutar
G
Ghost Spy ⭐ 19y

bilader olymps ta olanlar tanır 2 turkten 1 i dostumdur zamnında azmı sunlarla takıldık hep sattık o zman lar ezıktık bılmıoduk sımdı ise kral olduk ama ne un var nede +9 gene de ii ama +9 yapmayı cok ıstıom 3 gunce oldu +8 10 gun sonra +9 a gıdıcem inş tutar

iyi sen bilirsin ^^ Arrow
K
K_751 OP ⭐ 19y
silaha 250 ytl veren var ne dersiniz
G
Ghost Spy ⭐ 19y
saçma sapan konuşma hemen ver Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: