Icerige atla
Extraloob

+8 yaptım spearı buyrun

· 45 Yanıt · 5.7K görüntüleme
E
extrem OP ⭐ 19y
ewet arkadaşlar bugün patchten sonra cerberus kestim belkide onun şansıyla bu görmüş olduğunuz spear +7den +8 oldu işte buyrun ssler ''basılmasa oyunu bırakcamtım''
-Resim Silinmiş.
ve işte +8 hali
-Resim Silinmiş.
buda kankamın yaptğı bi kıyak kendisine çok çok tşk ederim
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

baya atraksiyon yaşadık bugün uf ufff Very Happy
45 Yanıt
T
Tweaked ⭐ 19y
TEbrıkler Byuk cesaret ama guzel tarafı +9 yapıp mavı parlatmakta Very Happy
R
RollsRoyce ⭐ 19y
72 lvl olcaktı o ne para ederdi
E
EFendi ⭐ 19y
statLarı kötü ama +8 yapmaya değmezdi bence.. kahvekeyfi
E
extrem OP ⭐ 19y

TEbrıkler Byuk cesaret ama guzel tarafı +9 yapıp mavı parlatmakta Very Happy

tşkler bi kaç gün geçsin luck basçam bastıktan sonra ilk patchten sonra girip +7 basçam
B
bannedddd ⭐ 19y
Keşke 72 olsaymış.
D
DaWixed ⭐ 19y
aslında acıdım spaer'a.
Bence ileriye dönük hareket et Wink
F
ffearless ⭐ 19y
aq diyecem üstüne alınma

5tane astral immortal luck aldım 5 tane +5i +6 yapamadım bu ne şanstır
J
JimCarrey ⭐ 19y
bu silah +9 gider headbang2ft9 popcorn
E
extrem OP ⭐ 19y

** diyecem üstüne alınma

5tane astral immortal luck aldım 5 tane +5i +6 yapamadım bu ne şanstır

valla delirdim bi anda bastım sinirden zaten 120k kalmıştı iyi oldu böle Very Happy +9a yemiyo yusuf yusuf
B
BlacK ⭐ 19y
stats kötümü güldürme beni mag +80 olduktan sonra gerisi düzeltilir spear da önemli olan mag %

statLarı kötü ama +8 yapmaya değmezdi bence.. kahvekeyfi
B
BlacK ⭐ 19y
bu arada tebrik ederim gerçekten süper bi spear olmuş güle güle kullan extraokk
R
Ray_jovan ⭐ 19y
Bence 1 astral daha al ve onu spear'a bas ve bir hafta sonra yine salı günü pacht ten sonra kendine bir tane patlatmak icin item al herhen bir şey ne oldugu önemli deil. Onun luck pwerd olmadan + basmaya calış o item +2 de patlıycaktır zaten, patladıgı andan stone olan luck at silahın üzrine bas ve ardından elixer weapon ve luck pwerd ile +9 dene daha sora ise ...... +9 yolları taştan sen çıkardan yavrum spear beni baştan Twisted Evil tutuma olasılı yüksek Laughing
R
Ray_jovan ⭐ 19y
Bence 1 astral daha al ve onu spear'a bas ve bir hafta sonra yine salı günü pacht ten sonra kendine bir tane patlatmak icin item al herhen bir şey ne oldugu önemli deil. Onun luck pwer olmadan + basmaya calış o item +2 de patlıycaktır zaten, patladıgı andan stone olan luck at silahın üzrine bas ve ardından elixer weapon ve luck pwer ile +9 dene daha sora ise ...... +9 yolları taştan sen çıkardan yavrum spear beni baştan Twisted Evil tutuma olasılıgı yüksek Laughing
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
kaç tane +9 ıtem yaptın Idea

Bence 1 astral daha al ve onu spear'a bas ve bir hafta sonra yine salı günü pacht ten sonra kendine bir tane patlatmak icin item al herhen bir şey ne oldugu önemli deil. Onun luck pwer olmadan + basmaya calış o item +2 de patlıycaktır zaten, patladıgı andan stone olan luck at silahın üzrine bas ve ardından elixer weapon ve luck pwer ile +9 dene daha sora ise ...... +9 yolları taştan sen çıkardan yavrum spear beni baştan Twisted Evil tutuma olasılıgı yüksek Laughing
E
extrem OP ⭐ 19y

bu arada tebrik ederim gerçekten süper bi spear olmuş güle güle kullan extraokk

saol hacım extraokk
E
extrem OP ⭐ 19y

saol hacım denicem Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tebrikler aklın varsa +8 de bırak hatta sat o silahı bir yabancı alır +9 dener mavi mavi de yakar ortalığı be +8 olarak sat o elindedurdukça eroin gibidir gider +9 basacağım derken +4 yapar oturur ağlarsın ahahhaaa Mr. Green
E
extrem OP ⭐ 19y

tebrikler aklın varsa +8 de bırak hatta sat o silahı bir yabancı alır +9 dener mavi mavi de yakar ortalığı be +8 olarak sat o elindedurdukça eroin gibidir gider +9 basacağım derken +4 yapar oturur ağlarsın ahahhaaa Mr. Green

Very Happy
B
bannedddd ⭐ 19y

Harfi harfine katılıyorum. Benim de 72+7 silahım +8 denerken yandı. Yanacağını biliyordum ama dayanamadım denedim. Crying or Very sad

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: