Icerige atla
Extraloob

85+ adamın yediği damage bak

· 34 Yanıt · 2.4K görüntüleme
M
Misproject OP ⭐ 19y
arşivde buldum ^_^skillerinden 85+ olduğu anlaşılıyor..eminim daha ii vuranlar vardı ama paylaşmak istedim 👍
bir de kalkan warmış elinde 😉
- Resim Silinmiş.
34 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ohanness ne anlamı kaldı bu oyunun 35k crt yiyeceksek o.O
M
Misproject OP ⭐ 19y
ohanness ne anlamı kaldı bu oyunun 35k crt yiyeceksek o.O

😈
M
Misproject OP ⭐ 19y
ps şu 1 skill 46k dieni de ben yemiştim. adam da yanlış hatırlamıyosan sun+7 wardı warrior du Allah ne verdiğse bufflattırmış bir yüzde 25 li dmg scrool vardı yanlış hatırlamıyosam. sonuç 46 k yı yedik^_^
M
Misproject OP ⭐ 19y
birde şu dikkatimi çekti hp ile mp fırlamış yahu 30034 hp olmuş 18269 mp olmuş 1300 lük hp bassam 31k yı bulcakmış hp
H
Senin charı seviyorum daha önceki Ss'lerinede bakmıştım Force Archerları çok seviyorum ya
Bir 9Dg Sun Bow yakışır bu chara:)
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
banada gaia'da 85+9 yakışır di mi ^^
S
SnowFlake ⭐ 18y

yakışır şöyle 85+9 sun olanından 😄 Gaia'nın da kralı olursun 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
VTR girmedi halen kamera elimde kayıt için bekliyorum bu şarkıdan sonra direk VTr girecek diye ümit ediyorum 😄
P

+8 basarım da 9 zor 😄
X
XipeTotec ⭐ 18y
force bow debufflar geçince sağlam ama toplu vs lerde bi işe yaramıyor örnek :fw desin karşı tarafta holly var fw de holly kapat mı diceksin tek bir skill holly koskoca bir forceyi batırıyor :S yanılıyormuyum
M
Misproject OP ⭐ 19y
force bow debufflar geçince sağlam ama toplu vs lerde bi işe yaramıyor örnek :fw desin karşı tarafta holly var fw de holly kapat mı diceksin tek bir skill holly koskoca bir forceyi batırıyor :S yanılıyormuyum

orası öle ama genel de hep kale bizde olduğu için adamların doğduğu yerde therapy açıp bekliyordum eu lardan wiz ler genel de tek yiyodu.warriorlar uğraştırıyo biraz onlara da division atıp kesiyordum.yani adamlara holly açtırcak zmn bırakmıyorum 👍 ama warsa o skill run4ever 😜
M
Misproject OP ⭐ 19y
Senin charı seviyorum daha önceki Ss'lerinede bakmıştım Force Archerları çok seviyorum ya
Bir 9Dg Sun Bow yakışır bu chara:)

yakışırdı da artık kasmıyorum doru düzgün de girmiyorum bıraktım artık anca salı günleri oyun boş olduğu için çar duruyomu die bakmak için giriyorum.yazın alırız inş. 🍺
M
mesut_xD ⭐ 18y
O.o Güzel vurmussun vallahi , bide adına koptum M4L_Justin 😈
P
p1tyu ⭐ 18y
Adama Division atmışlar olur o kadar
K
Kai ⭐ 18y
ignore olamazmı ?
M
Misproject OP ⭐ 19y
ignore olamazmı ?

dalgamı geçiyon adama ıgnore olur mu hiç 👴 Ignore Monster probablity %1 yazıyo 👍 !MONSTER!
M
Misproject OP ⭐ 19y
Adama Division atmışlar olur o kadar

ztn divison u ben atıyorum force bowum. force bow olduğum için koydum ztn...
C
öle debuff yiyen 35 k da yer 40 k daxD
K
Kobe ⭐ 19y
glavie le bow arasında kararsızım hangisi daha iyi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: