Icerige atla
Extraloob

85+ adamın yediği damage bak

· 34 Replies · 2.4K views · Page 2 / 2
Replies
S
SaiJeva ⭐ 19y
kardeşim bufu almışsın str ve int karşındaki adamda defans kırıcı yemiş defansı dagılmış durumda ve sen strong bow ile crit vurmuşsun okadarda fazla değil
L
LoKoTe ⭐ 19y
emre bırak olm bu crt ayaklarını 😄 forceyi benden gördün actın lol :D:D güsel crt korkmak lazım sendne budnan sonra 😜
E
force gücü bu sanırım, crit te bir o kadar tatlı olmuş.
C
carwen ⭐ 18y
Division -.-
M
Misproject OP ⭐ 19y
kardeşim bufu almışsın str ve int karşındaki adamda defans kırıcı yemiş defansı dagılmış durumda ve sen strong bow ile crit vurmuşsun okadarda fazla değil

ya biliyorum ztn force bowun gücünü göstermek için yazdım diorum hala adama zehir atmışlar dionuz.zehir i ben attım 😎
M
Misproject OP ⭐ 19y
emre bırak olm bu crt ayaklarını 😄 forceyi benden gördün actın lol :D:D güsel crt korkmak lazım sendne budnan sonra :P

🤤
M
tebrık ederım 35 K damage yi yedirmişsin division yokken kaç k yedı denedınmı hiç ?
Hello world
M
Misproject OP ⭐ 19y
tebrık ederım 35 K damage yi yedirmişsin division yokken kaç k yedı denedınmı hiç ?

26-28k gibi bişeydi
K
kasner ⭐ 18y
35k vurmuşta çok diosunuz..gelın neptunede 6 basamaklı rakamlar havada uçuşuyo...
S
çok güzel bi dmg 👍
M
Misproject OP ⭐ 19y
35k vurmuşta çok diosunuz..gelın neptunede 6 basamaklı rakamlar havada uçuşuyo...

90 lvl çin bowcu 85+ adama sadece division yiyerek ve str ınt buff alarak 6 basamaklı vuruyo öle mi? bi çekde göster bize... 🕵️
G
GuveNn ⭐ 18y
ehehe güzel bir crt 4ever B0W
M
Misproject OP ⭐ 19y

ortaya bir şey atmışsın kanıtla dedik foto yoq :S

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: