Icerige atla
Extraloob

8 EYLÜL EVENT BAŞLIYOR ~ TELAFİ EDİYORLAR

· 90 Yanıt · 9.7K görüntüleme · Sayfa 3 / 5
Yanıtlar
W
WosT ⭐ 17y
güzel olacağa benziyor.
U
extra şimdi siz kaç lvl düştünüz helios'da kaçtınız kaç oldunuz bilgi verir misin merak ettim. (:
E
EmmaW ⭐ 19y
çakal joymax fazla exp isteyenler %100 lük ticket alacaklar veya premium %150 exp olsun diye joymaxada para gelecek 😄
D
destiny OP ⭐ 18y
extra şimdi siz kaç lvl düştünüz helios'da kaçtınız kaç oldunuz bilgi verir misin merak ettim. (:

sanırsam exp gitmedi, sadece item&gold rollback oldu.
E
EmmaW ⭐ 19y

hayır herşey geriledi 😄
I
Intensify ⭐ 18y
charım gittikten sonra kaç tane yaparlarsa yapsınlar umrumda değil sro artık bitiyor çoğu kişi için ya private serverlarda takılırım yada ksro
R
RealKinq ⭐ 17y
şimdi yüzde elli exp falan 8eylüldemi gelcek yoksa 8eylüldemi bitçek
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
8 eylülde gelecek başlığı okusan anlayacaksın.
M
MicroEx ⭐ 19y

42 lvl dım ben 40 a dustum ...
P
Prisoners ⭐ 18y
Bilgi için sağol Emre 🍺
A
averaj ⭐ 19y
globaldir
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
herşey geri gitti kuzum salı gününe döndük işte o dakikada nasıldan şimdide öylesin bende de lvl'lar silkler goldlar unionlar alayı gitti hepsini yeniden yapıyoruz 😄
D
destiny OP ⭐ 18y
herşey geri gitti kuzum salı gününe döndük işte o dakikada nasıldan şimdide öylesin bende de lvl'lar silkler goldlar unionlar alayı gitti hepsini yeniden yapıyoruz :D

iyi ki silk yüklememişim. 😁
D
Dynamite ⭐ 17y
Keşke yapsalardı %300 =)
B
BoOoOS ⭐ 17y
Güzel
Z
Zwanga ⭐ 17y
O.o yaşadık
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bir hafta süresince herşey %50 fazla gelecekmiş hepsi bu, insan %300 yaparda çılgınlar gibi sevindirir yaaa.

Çok haklısın. =(
J
JawBreaker ⭐ 18y
globaldir

🙄 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Telafi etmeye çalışıyorlar...Ama %50 ile edelimez min %150 😜
S
SiYaHCıM ⭐ 19y
herşey geri gitti kuzum salı gününe döndük işte o dakikada nasıldan şimdide öylesin bende de lvl'lar silkler goldlar unionlar alayı gitti hepsini yeniden yapıyoruz :D

iyi ki silk yüklememişim. 😁

Silk e birşey yapamazlar. Para verip alıyorsun 😊 Ben almıştım Silki kullandım Hatta Immortal aldım silaha bastım patlattım immortal gitti Son 1dk içinde yapmıştım 😄 Oyuna bi girdim Aynı silkim war Bonus silk e gelmiş xD

E hadi yine iyiz ya 😄 o kadarda bi kayıp olmadıki 😄 2gün falan ama %50 lik drop rate işimi görür xD Silkimede dokunmamışlar o yetti bana xD + şifresini unuttum karakteride geri alabildim sağolsunlar 😄

Bu arada ne o % hesapları :p ECSRO ya çewirtmeyin ya :p Orjinalliği kalsın biraz 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: