güzel olacağa benziyor.
8 EYLÜL EVENT BAŞLIYOR ~ TELAFİ EDİYORLAR
· 90 Yanıt · 9.7K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 5
Yanıtlar
U
unforgotten
⭐ 17y
extra şimdi siz kaç lvl düştünüz helios'da kaçtınız kaç oldunuz bilgi verir misin merak ettim. (:
çakal joymax fazla exp isteyenler %100 lük ticket alacaklar veya premium %150 exp olsun diye joymaxada para gelecek 😄
extra şimdi siz kaç lvl düştünüz helios'da kaçtınız kaç oldunuz bilgi verir misin merak ettim. (:
sanırsam exp gitmedi, sadece item&gold rollback oldu.
hayır herşey geriledi 😄
charım gittikten sonra kaç tane yaparlarsa yapsınlar umrumda değil sro artık bitiyor çoğu kişi için ya private serverlarda takılırım yada ksro
şimdi yüzde elli exp falan 8eylüldemi gelcek yoksa 8eylüldemi bitçek
8 eylülde gelecek başlığı okusan anlayacaksın.
42 lvl dım ben 40 a dustum ...
Bilgi için sağol Emre 🍺
globaldir
herşey geri gitti kuzum salı gününe döndük işte o dakikada nasıldan şimdide öylesin bende de lvl'lar silkler goldlar unionlar alayı gitti hepsini yeniden yapıyoruz 😄
herşey geri gitti kuzum salı gününe döndük işte o dakikada nasıldan şimdide öylesin bende de lvl'lar silkler goldlar unionlar alayı gitti hepsini yeniden yapıyoruz :D
iyi ki silk yüklememişim. 😁
Keşke yapsalardı %300 =)
Güzel
O.o yaşadık
Bir hafta süresince herşey %50 fazla gelecekmiş hepsi bu, insan %300 yaparda çılgınlar gibi sevindirir yaaa.
Çok haklısın. =(
J
JawBreaker
⭐ 18y
globaldir
🙄 😄
Telafi etmeye çalışıyorlar...Ama %50 ile edelimez min %150 😜
herşey geri gitti kuzum salı gününe döndük işte o dakikada nasıldan şimdide öylesin bende de lvl'lar silkler goldlar unionlar alayı gitti hepsini yeniden yapıyoruz :D
iyi ki silk yüklememişim. 😁
Silk e birşey yapamazlar. Para verip alıyorsun 😊 Ben almıştım Silki kullandım Hatta Immortal aldım silaha bastım patlattım immortal gitti Son 1dk içinde yapmıştım 😄 Oyuna bi girdim Aynı silkim war Bonus silk e gelmiş xD
E hadi yine iyiz ya 😄 o kadarda bi kayıp olmadıki 😄 2gün falan ama %50 lik drop rate işimi görür xD Silkimede dokunmamışlar o yetti bana xD + şifresini unuttum karakteride geri alabildim sağolsunlar 😄
Bu arada ne o % hesapları :p ECSRO ya çewirtmeyin ya :p Orjinalliği kalsın biraz 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap