arkadaslar acil yardımlarınıza ihtiyacım var.... lw 82 .. 6 lw inte verilmiş...bunu nasıl düzeltebilirim?
8-1 bow char nasıl olur?
· 15 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
cok kotu olur balancelar acısından ıtemle kapatmaya calıs desem acık cok buyuk bır hesaplamaları yap ona gore yapılandır charını 😘
hmm...artık hep str'ye mi vereyim o zmn?
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
biraz daha bekle derim ben kardesim stat hesaplamaları hakkında benden daha engın bılgılere sahıp olan arkadaslarımız yorum yapıcaktır 😉
biraz daha bekle derim ben kardesim stat hesaplamaları hakkında benden daha engın bılgılere sahıp olan arkadaslarımız yorum yapıcaktır ;)
tmm kardş saol..
R
RoyalFlush
⭐ 19y
Bowman çarda int e yer yoktur.Bunu bilirim bunu söylerim.6 lvl int verilmiş olsa bile sen str vermeye devam et.İyi itemlerle fazla bir farkın kalmaz str çardan.Yani bak phy balance %100 ün üstünde ise hiç sorun çıkmaz.+ snow shield bile kullanabilirsin az da olsa 😉
tmm kardeş saol ...ben heuksaldan can almayıda dusunuyorm xD
H
H@K@NCH3SS
⭐ 18y
Bence biraz daha bekle birileri yardım eder 8-1 hybrid charlar için iyi yorumlar var
beklemekten baska carem yok saten xS
Bowman critleriyle ünlüdür.Ama Sen 6 lv inti 10 lv e tamamladığında güzel bi yapılandırma ortaya çıkabilir snow açabilirsin.90 da itemsiz halinde 20k hp 8k mp oluyor.str-int 5 bi setle.Ortalama olarak hesapladım. 102 phy balance 50 de mag balance oluyor.Güzel bi char olabilir 10 lv e tamamla derim ben 😉
saol kardeş..
çarı satacak mısın sen mi oynıcaksın?
sen oynıcaksan hep str ye ver yanlışlık yapmıisın ama sakın bunu devam ettirme
eğer satacaksan 8-1 magical defans için yaptım diyebilirsin. ben olsam 6 lvl verilmişi tercih ederdim.
sen kendini riske etme hep str git bowmanda inte yer yoktur
@orjinalsrocu
o senin dediğin int ağırlıklı hybrid bu yanlışlıkla inte verilmiş strci
eğer satacaksan 8-1 magical defans için yaptım diyebilirsin. ben olsam 6 lvl verilmişi tercih ederdim.
@orjinalsrocu
çarı satacak mısın sen mi oynıcaksın?
@orjinalsrocu
bazı yerlerde bowman için iyi olabilir.snow açabilirsin+crit beklmek zorunda kalmassın.
Zaten +7 weaponlar arsında fark iyicek büyüdü.Bu yüzden 5 li combo kullanmadan kimsenin önünde duramıyorlar,5li combo kullandıkları zaman kimseyi kesemiyorlar.25% snowla str bowlardan daha avantajlıdır bence bu char 😉
Pacificte böyle bi char vardı, bloodberg olabilir tam hatırlamıyorum,+5 weaponla +7 glavie kestiğini hatırlıyorum 😉
Bende senın dediğin gibi bir char planlıyorum tam karar veremedım 10 int verırsem atağımın daha yüksek olucanı dusunuyorum...dusunme aşamasındayım hayırlısı bakalm...
atağımın derken damage demek ıstedım:)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap