0x33 Botu Degil mi Bu BeLes bot mu Yoksa Srobot mu bu ?
76+7 sun bow 76+7 sun sword 76+7 sun glavie 76+7 sun blade
· 76 Yanıt · 5.8K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
0x33
Sro bot mu BeLes bot mu Cunku 0x33 Hacker :S
Yürü be taxi abi bu sunlar senin için çıtır çerez gibi olsa gerek 😊 -> Venice'den -> ToXiC_Tr bir zmnlar :P
sametmiydi ismin senin ? bu arada adım taxi deil taci :D
wow pardon abi yhaw o kadar sunu görünce yanlış yazmışım:D evet samet 😜
Yürü be taxi abi bu sunlar senin için çıtır çerez gibi olsa gerek 😊 -> Venice'den -> ToXiC_Tr bir zmnlar :P
sametmiydi ismin senin ? bu arada adım taxi deil taci :D
wow pardon abi yhaw o kadar sunu görünce yanlış yazmışım:D evet samet :P
👴
İyi iyi.Benim için pek bir önem ifade etmiyor sunmuş sommuş somunmuş.:D :D
sebep ?
Sebep : Halil abim oyunu bırakalı yıl oldu 😁
Bide biz şanslıyız diye geçiniyoz 😳 bnde istiyooooommm 🤤 🤤
biz +5 Düsürdük veya yaptık dıe Sevınıoz Taci kardesımız Sun Var kactane kendını ne hıssedıordur bılemıorm 😄 ☕ 🤤 👴
😊 maşallah diyelim nazar değmesin
biz +5 Düsürdük veya yaptık dıe Sevınıoz Taci kardesımız Sun Var kactane kendını ne hıssedıordur bılemıorm 😄 ☕ 🤤 👴
hoş hepsini koloksiyon yapcak deiliz ya suanda tek bow var sun olarak dierlerini hep sattım malesef 😄
:) maşallah diyelim nazar değmesin
eyw darısı basınıza
Bide biz şanslıyız diye geçiniyoz 😳 bnde istiyooooommm 🤤 🤤
darısı basınıza ama istemekle olmyo calışma ve ugras kafa yorma gerektirio 😄
bu kadar da olmaz denicek gibi yani bravo ama hic eu düsürememissin hic bu kadar sun bir arada bir kiside görmemistim.
bu kadar da olmaz denicek gibi yani bravo ama hic eu düsürememissin hic bu kadar sun bir arada bir kiside görmemistim.
hepsini dusuren kim zaten tek sun spear ve sun ring cıktı bana dierlerini satın aldım euroda geçti elime sun necklace heavy armor head sun earing sun legs light armor vs ama kearıyla sattım hep dostum 😄
L
LoveForLife
⭐ 18y
2500ytl teklif bence kaçırma hemen sat..
2 atne weapon siklli açık bence gayette güzel bendede sun olsa bende acarım ama blade siklleri açsaydın daha güzel olurdu uniqe içinde bow kalırdı çok şanşlısın.... millete sun düşer bizimde itemlerimiz çalınır:(
2 atne weapon siklli açık bence gayette güzel bendede sun olsa bende acarım ama blade siklleri açsaydın daha güzel olurdu uniqe içinde bow kalırdı çok şanşlısın.... millete sun düşer bizimde itemlerimiz çalınır:(
geçmiş olsun kardeşim
eğer bütün bu itemler+char seninse senden kralı yoktur serverda 😄
Helal tüm serverdeki sunları toplamışsın.
Düştümü satınmı aldın hocam.
Düştümü satınmı aldın hocam.
sagolun kimi dustu kimini aldık sattık ama tum sunlar satıldı tek bow kaldı oda satılcak yakında 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap