Harika ^^
76+7 sun bow 76+7 sun sword 76+7 sun glavie 76+7 sun blade
· 76 Yanıt · 5.8K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 4
Yanıtlar
_
_DoomsDaY_
⭐ 18y
bu resmileri gördüm ve diyebilecegim tek sey tebrik ediyorum oyunun son noktasına ulasmısın 😄 müsür ne yaptın sen ya gm kanka galiba:D:D
sagolun bunlar yapıpta sattıgım itemler bi ara tek bow yok die glavier oldum sun glavie alıp sonra sun sword aldım onlada bowu takas ettim şimdi bow var elimde bana cıkan tek sun spear resimdede gordugunuz gibi bladeyi arkadasa almıstım 😄 glavie 650 euro sattım sun takılarda vardı 2 ring bi necklace onlarıda 900 ytl verdim garment sun foot som chest onlarıda 350 euro verdim suan charı kompile birine satcagım sun bow 89+5 legs 90+5 chestiyle herşeyile 2500 ytl talibi var
güzelde anlamadım sen bowcumusun glavie mi 😄 ateş açık- bow açık- glavie açık - elektrik açık total kaç :D
valla glavieye donmustum bi ara normalde bow fire lifght 90 max
L
LiveInTexas
⭐ 18y
ztn Jkl den başka kımde olsun xD
S
Streetwise
⭐ 19y
Bize düşmez ki... 🍿
bu resmileri gördüm ve diyebilecegim tek sey tebrik ediyorum oyunun son noktasına ulasmısın 😄 müsür ne yaptın sen ya gm kanka galiba:D:D
valla insan ticaret yaparak herşeyi başarabilir d8 de sun set sun bow vardı 😄
Y
yilmaz2601
⭐ 17y
OHA BUNE NERDEYSE SILAHLARIN HEPSI SUN PARADA MANYAK BISEY 2MMM
yapıp sattıgım gold sadece 20 30 bil bu d9 da 😄
way be bu kadar sun tek bi carda tek kelimeyle mukemmel
Yürü be Taci abi bu sunlar senin için çıtır çerez gibi olsa gerek 😊 -> Venice'den -> ToXiC_Tr bir zmnlar 😜
yapıp sattıgım gold sadece 20 30 bil bu d9 da :D
Para kasması kolayda paraları nasıl saklıyorsun o onemlı ❓
yapıp sattıgım gold sadece 20 30 bil bu d9 da :D
Para kasması kolayda paraları nasıl saklıyorsun o onemlı ❓
nasıl saklıorum sordugun soruya bak 😄 charın ustunde durur para oyle bi saklama alışkanlıgım yok
İyi iyi.Benim için pek bir önem ifade etmiyor sunmuş sommuş somunmuş.:D :D
sebep ?
way be bu kadar sun tek bi carda tek kelimeyle mukemmel
tesekkur ederim
Yürü be taxi abi bu sunlar senin için çıtır çerez gibi olsa gerek 😊 -> Venice'den -> ToXiC_Tr bir zmnlar :P
sametmiydi ismin senin ? bu arada adım taxi deil taci 😄
Bir Türkte Boyle Seylerın Olması Muhtesem Bırsey 😊 İşinizin Parasının tamamını Oyuna verıyorsunuz Heralde:D
Bir Türkte Boyle Seylerın Olması Muhtesem Bırsey 😊 İşinizin Parasının tamamını Oyuna verıyorsunuz Heralde:D
ben oyuna hayatımda cepten para yatırmadım yatırmamda bir kulunda hakkına girmedim aksine oyundan kazanıorum allaha sukur
Vallaha Helal olsun taci kardesim Türklerin Gurur Kaynagısın 😊 En Cokta benım 😊
Vallaha Helal olsun taci kardesim Türklerin Gurur Kaynagısın 😊 En Cokta benım :)
bu sekil dusundugun için cok tesekkur ederim sagolasın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap