Icerige atla
Extraloob

72+8 oldu without astral ımmortal !!who is king=???

· 30 Yanıt · 2.6K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Q
quaresma ⭐ 19y
odinde tanıdıgı olan girip sorabilir LoRD_TuRKs nasıl +7 glavie yaptı diye :?!!!

7 elixir weapon end 1 luck =+7

İyi sallamışın

sende gir cevabını al
stalebug
stalebug ⭐ 19y

yalan bea
Q
quaresma ⭐ 19y

odinde tanıdıgı olan girip sorabilir LoRD_TuRKs nasıl +7 glavie yaptı diye :?!!!

İyi sallamışın

sende gir cevabını al

bildigim yaptıgım şeyi saklamam nasıl yaptıgımı anlatırdım şans mans belki sizdede olurdu ama bu anlatımı hakedicek kadar bi saygı segi haketmiyosunuz kime yalan borcum var ?
B
bannedddd ⭐ 19y

risk almadan kafaya oynanmıyor kafaya oynamak istiyosanız +9 da +11 de baıcaksınız ama orta halli bi sro player olmak istiyosanız size kalmış +3 alırsın boş boş dolanırsın ortada :?!!! extraokk

Su an senin icin cok erken serverın cok yeni ilk önce adam gibi kassan gerisi gelirdi zaten.

Ayrıca dediklerine karşılık şunu ekleyeyim bari.
+8 basarsın, yanınca da boş boş dolanırsın ortalıkta (bknz: sen Mr. Green).
Q
quaresma ⭐ 19y
server yeni degil charımı 80 yaptım farmı yaptım sattım gelmiş adam gibi kas diyon daha ne kasacam ?
G
Ghost Spy ⭐ 19y

server yeni degil charımı 80 yaptım farmı yaptım sattım gelmiş adam gibi kas diyon daha ne kasacam ?

helal olsun ne diyelm 1 lucky la 7 weaponla +7 yapan biri ilk kez gördüm ben 6 tane weapon 2 lucky stonle +3 yapamamış adamım Mr. Green
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
yapmak gayet kolay yeter ki işni bil aceleci olma +7 yapmak cidden zor değil
G
Ghost Spy ⭐ 19y
taktik ?
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
taktik vermem veremem inanmayanlar bosphorus looper ve nwo ailesine sorabilir 1 haftada 6 tane +7 yapmısımdır
Q
quaresma ⭐ 19y

yapmak gayet kolay yeter ki işni bil aceleci olma +7 yapmak cidden zor değil

katılıyorum sabır ve yavaş yavaş taktik edinin

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: