Icerige atla
Extraloob

72+8 oldu without astral ımmortal !!who is king=???

· 30 Yanıt · 2.6K görüntüleme
_
_LeGraNd_ OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

[olay budur be 72+8 spear luck powdersız +9 dneedım ve nıhayet patladı:DDDDD ve sroya veda edıyorum yaza kadar su össyi kazanıım +9 +10 kolay öss zor öss Mr. Green Mr. Green pcyıde kaldırıyom hadı kalıns aglıcakla Mr. Green ıste be:D
30 Yanıt
L
lastturk_ ⭐ 19y
Alper bi ara cafede buluşakda görem spear ı santam
_
_LeGraNd_ OP ⭐ 19y
burgera gel Mr. Green
L
lastturk_ ⭐ 19y

burgera gel Mr. Green

Sen mc gelsene yaw Very Happy Öğle arası kaçtık beklerik xD Razz
stalebug
stalebug ⭐ 19y
+9 mu popcorn +5 e basarken bile elim titrio Very Happy
D
DaNG3R ⭐ 19y
hayırlı olsun +8 in inş bizede bi 64 sosun spear düşerde 72 silahıla uğraşmam inş
I
Abi 2 dir tutturuon büyük basarı TebrikleR extraokk extrabeer
O

Abi 2 dir tutturuon büyük basarı TebrikleR extraokk extrabeer

Ne diyosun ki sen adam patladı diyor Mr. Green Mr. Green
O
os1 ⭐ 19y
bence +8 de bırakacaktın
K
kissme112 ⭐ 19y
Shocked
B
bannedddd ⭐ 19y
Sen adam olmassın Alper sadece bunu diyorum sana. Mr. Green Daha basmasan ne olurdu yav? Bu sefer +9 olsa +11'e gidecektin biliyorum seni. Cool
Q
quaresma ⭐ 19y
risk almadan kafaya oynanmıyor kafaya oynamak istiyosanız +9 da +11 de baıcaksınız ama orta halli bi sro player olmak istiyosanız size kalmış +3 alırsın boş boş dolanırsın ortada :?!!! extraokk
_
_LeGraNd_ OP ⭐ 19y
okumuyomusunz bılerek patlattım dıyorum Mr. Green sroyu anca ole bırakırdım Mr. Green yoksa gıdıpte +9a oglen 2de bascak halım yok Mr. Green bıraktım mutluyum ders calsıyıorum ohh kebap Mr. Green össye bı gırem aboo ılk acılan serverı perısan edıcem Mr. Green +11 neymıs be +17yı gorcem kafaya koydum iyice kaptım nasıl basıldıgını demın tekrar gırdım 47 kupe aldım chara herseyı satmıstım +6 bastım kupeye zuahha Mr. Green
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
arkadaşa katılıyorum risk almassan bu oyunda bir hiçsin

risk almadan kafaya oynanmıyor kafaya oynamak istiyosanız +9 da +11 de baıcaksınız ama orta halli bi sro player olmak istiyosanız size kalmış +3 alırsın boş boş dolanırsın ortada :?!!! extraokk
Q
quaresma ⭐ 19y

arkadaşa katılıyorum risk almassan bu oyunda bir hiçsin

extraokk extraokk extraokk extraokk
R
RollsRoyce ⭐ 19y
bu oyunda ya riske giricen yada paranı konusturcan öbür türlü orta bir sro oyuncusu olursun Mr. Green
stalebug
stalebug ⭐ 19y
+7 için 20 m lik elixir harcadıgımı hatırlıorum Embarassed gözümü koyu sarı renk buladı ondan
Q
quaresma ⭐ 19y
7 elixir weapon end 1 luck =+7
K
kissme112 ⭐ 19y

Yuh ne yaptın Shocked

Ben mi beceriksizim yoksa sizin bir taktiğiniz mi var Rolling Eyes
M
mehmet125 ⭐ 19y

İyi sallamışın