- Resim Silinmiş.
[olay budur be 72+8 spear luck powdersız +9 dneedım ve nıhayet patladı:DDDDD ve sroya veda edıyorum yaza kadar su össyi kazanıım +9 +10 kolay öss zor öss Mr. Green Mr. Green pcyıde kaldırıyom hadı kalıns aglıcakla Mr. Green ıste be:D
72+8 oldu without astral ımmortal !!who is king=???
· 30 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
30 Yanıt
Alper bi ara cafede buluşakda görem spear ı santam
burgera gel Mr. Green
burgera gel Mr. Green
Sen mc gelsene yaw Very Happy Öğle arası kaçtık beklerik xD Razz
+9 mu popcorn +5 e basarken bile elim titrio Very Happy
hayırlı olsun +8 in inş bizede bi 64 sosun spear düşerde 72 silahıla uğraşmam inş
Abi 2 dir tutturuon büyük basarı TebrikleR extraokk extrabeer
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Abi 2 dir tutturuon büyük basarı TebrikleR extraokk extrabeer
Ne diyosun ki sen adam patladı diyor Mr. Green Mr. Green
bence +8 de bırakacaktın
Shocked
Sen adam olmassın Alper sadece bunu diyorum sana. Mr. Green Daha basmasan ne olurdu yav? Bu sefer +9 olsa +11'e gidecektin biliyorum seni. Cool
risk almadan kafaya oynanmıyor kafaya oynamak istiyosanız +9 da +11 de baıcaksınız ama orta halli bi sro player olmak istiyosanız size kalmış +3 alırsın boş boş dolanırsın ortada :?!!! extraokk
okumuyomusunz bılerek patlattım dıyorum Mr. Green sroyu anca ole bırakırdım Mr. Green yoksa gıdıpte +9a oglen 2de bascak halım yok Mr. Green bıraktım mutluyum ders calsıyıorum ohh kebap Mr. Green össye bı gırem aboo ılk acılan serverı perısan edıcem Mr. Green +11 neymıs be +17yı gorcem kafaya koydum iyice kaptım nasıl basıldıgını demın tekrar gırdım 47 kupe aldım chara herseyı satmıstım +6 bastım kupeye zuahha Mr. Green
arkadaşa katılıyorum risk almassan bu oyunda bir hiçsin
risk almadan kafaya oynanmıyor kafaya oynamak istiyosanız +9 da +11 de baıcaksınız ama orta halli bi sro player olmak istiyosanız size kalmış +3 alırsın boş boş dolanırsın ortada :?!!! extraokk
arkadaşa katılıyorum risk almassan bu oyunda bir hiçsin
extraokk extraokk extraokk extraokk
R
RollsRoyce
⭐ 19y
bu oyunda ya riske giricen yada paranı konusturcan öbür türlü orta bir sro oyuncusu olursun Mr. Green
+7 için 20 m lik elixir harcadıgımı hatırlıorum Embarassed gözümü koyu sarı renk buladı ondan
7 elixir weapon end 1 luck =+7
Yuh ne yaptın Shocked
Ben mi beceriksizim yoksa sizin bir taktiğiniz mi var Rolling Eyes
İyi sallamışın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap