[flash=425,355]http://www.youtube.com/watch/v/6utN8kKWVgs[/flash]
72+11 Crossbow ---> Greece
· 13 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
tamamını seyretmedım ama tahmın edıyorum o 26.5 K yı o m vurdu Cool
26,5k ile kalsa keşke
Video'nun sonu hariç güzel.
Orda yazanları tekrar okuyun,hiç bilmiyorsanız bi sözlük alıp ne demekmiş diye tenezzül edip bakın.
Kendi milletinize hakaret ediliyor farkında değilsiniz. Exclamation Adamların reklamını yapın,belki yaranırsınız.
Orda yazanları tekrar okuyun,hiç bilmiyorsanız bi sözlük alıp ne demekmiş diye tenezzül edip bakın.
Kendi milletinize hakaret ediliyor farkında değilsiniz. Exclamation Adamların reklamını yapın,belki yaranırsınız.
sonuna kdr izledim ne yazdığınıda anladım
1 gram bile umrumda degil oyle demesinin nedenini sende çok iyi biliyon o kişiyide video da tekte alıyo
Ayriyetten emin ol adem o serverde VOLT dışında kimse ile aram iyi degildir Araplardan hepsinin de kokune kibrit suyu
Keşke Greecedeki Donekler gorupte utansa (kale savaşına gelseydin donekliği çok iyi gorurdun)
1 gram bile umrumda degil oyle demesinin nedenini sende çok iyi biliyon o kişiyide video da tekte alıyo
Ayriyetten emin ol adem o serverde VOLT dışında kimse ile aram iyi degildir Araplardan hepsinin de kokune kibrit suyu
Keşke Greecedeki Donekler gorupte utansa (kale savaşına gelseydin donekliği çok iyi gorurdun)
o tambir ...
iyide adam ona vuırmuyor bile snow da kapalı sacmalık bu salakgın sonda yazdıkları tonla para dokmus agliyodur şimdi anca lordu kesiyorum diye ... çaktırmadan arkadan dalarsa oda .. vu avrupa okcular böyle .. +2 3 setle kestim 80 lwl furm famlısını 78 lwldeyken hemde 10 larca kere
sonuna kdr izledim ne yazdığınıda anladım
sana sonuna kadar katılıyorum extraokk
mean 'ın anlamı ney?
satarmıın sen bu bowu?
satarmıın sen bu bowu?
benim degil sahibide satmaz serverin en zengin 10 kişisinden biri
İyi de bizlere bir şey demesi onun kendi terbiyesizliğini gösterir. Bu yüzden de video izlemeyecek değiliz ya. Başka hiçbir yabancı video izlemiyor musunuz? Yabancılar bizleri çok mu seviyor? Tabii ki de hayır. O zaman o videoları da izlemeyin. Videolarına eklemeseler bile düşünceleri önemli. Wink Umarım anladınız. Wink
mean 'ın anlamı ney?
KAst etmek. Yani ı mean Turks derken türkleri kastediyorum diyor.Tabi o adam ona emperorla tek atacak.o skillle 18 k vuruyor ama phy defance yüzde 75 düşüp can da yarıya iniyor.Bu adamlar böyle.Anca arkadan vurur bu şerefsizler.O adamın yaptığını da çok beğendim.adam dalsın dursun kendi çapında eğleniyor.Bende olsam gitmeye bile tennezzül etmezdim yanına.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap