biraz beklersen şuan inanamayacağın kadar yoğunum ben anlatıcam sana
silke felanda gerek yok
>>> 6 Eylül Perşembe /// Yeni Softmod Yayında <<<
· 569 Yanıt · 47K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 22 / 28
Yanıtlar
ok bekliyorum !
ok ben başardım şimdi sana anlatacağım...
daha çok beklermiyim okadar yogunsan genelde neden anlatmıyosun
evet arkadaşım gelelim anlatıma
şimdi rardan çıkardığın x33 klasörünü silkroad klasörüne atıcaksınız yanlız klasörün içindekileri değil klasör olarak atacaksınız,
botu indirin ve gene aynı şekilde Silkroad klasörüne BOT adlı bi köasörün içine kurun
ve sonrası çok kolay silkroad klasörüne attığınız BOT klasörü içindeki parmağa tıklayın sağ altta görünecektir ve daha sonra gene silkroad klasörüne attığınız x33 klasörünün içindeki x33.exe dosyasına tıklayın ve oyundasınız
iyi kasmalar...
şimdi rardan çıkardığın x33 klasörünü silkroad klasörüne atıcaksınız yanlız klasörün içindekileri değil klasör olarak atacaksınız,
botu indirin ve gene aynı şekilde Silkroad klasörüne BOT adlı bi köasörün içine kurun
ve sonrası çok kolay silkroad klasörüne attığınız BOT klasörü içindeki parmağa tıklayın sağ altta görünecektir ve daha sonra gene silkroad klasörüne attığınız x33 klasörünün içindeki x33.exe dosyasına tıklayın ve oyundasınız
iyi kasmalar...
sağol paylaşım için kahvekeyfi
_AwRiL_ burdamısın ben AMAZON
peki x33.dll var onu ne yapıyoruz
x33.dll zaten x33 klasörü içinde arkadaşım çıakrmadan atıcaksın....
arkadaşım 1,22 client ile birliktemi silkroad klasörünün içine kuaralım
aceyip soru soruyom farkındayım bana çok kızıyosunuz ama anlamak ayıp degil sormamak ayıp Laughing
clienti exe olarak atıcaksın sro klasörüne
diğerlerini klasör olarak.
diğerlerini klasör olarak.
A
ajdafalaklar
⭐ 19y
kaç gün sürer bu bot yaw ben herşeyi denedim ama oyuna giriom bot menüsü gelmior ama herşeyi denedim dedinizi
parmaktan açılıyo ama ikinci x33 den açılmıyo hata veriyo
parmaktan açılıyo ama ikinci x33 den açılmıyo hata veriyo
parmaktan acmiyacan ...
x33 exeden acacan!
hertürlü anlatılanı yaptım ama olmuyo
arkadaşım ilk parmaktan açıyorum giriyom sonra sro dosyası içindeki x33den deniyorum açılmıyo hata veriyor.
yaw gecen hafta çıkan süperdi hemen indirdim 3 dosyayı siteden 3 ünüde attım oyunu içine açılıyodu bu sefer farklı olan ne onu anlayamadım
busefer para ile aldık hatamı ettik ne
A
ajdafalaklar
⭐ 19y
oyuna giirom bot u tam kurucam dc verio yardımm
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap