ya paralı çünkü çalışmaz
>>> 6 Eylül Perşembe /// Yeni Softmod Yayında <<<
· 569 Yanıt · 47K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 21 / 28
Yanıtlar
VAllahi inanmiyan inanmasin.. bende calisiyor 😊
A
ajdafalaklar
⭐ 19y
zuhahah bende çalışmıyor auto tranıng le skiller yok Very Happy nasıl yaptınız dosyaları flan anlatın pls
tabi eminimki çalışıyodur
A
ajdafalaklar
⭐ 19y
yaw bende çalışmıo waklla eğer sizdede çalışıyorsa söleyin banada bende çaşlışıtırımm
ya yalan çalışmıyo işte
A
ajdafalaklar
⭐ 19y
öle diyip geçme istersen bi danış ben danıştım bekliorum eğer sizde çalışıyorsa abanada anlatımrmsıınız pls
Arkadaşlar bot çalışmıyo olabilir ama multiclient çalışıyor ve bu büyük bi nimet kıymetini bilin Idea
s.a arkadaşlar sm aldım ama şimdi ne yapmam gerekiyo
tşk kardesım gusel paylasım eywalla P0S€!D0N FULL INT FULL BLUE İTEM 71 LVL :d:d
Idea Softmod çalışmaktadır duyrulur Idea
elaziglee sm aldım ama ayarlayamadım yardım edermisin yani ne yapmam gerekiyo
ilk sayfada yazıyor okursanız anlaşılır bir dille yazmış arkadaşımız.
iki dosya indirdim ama gerisini yapamadım yardım edersen çok sevinirim
kafayı yicem ilk sayfada yazılanları yapıyorum yine olmuyo
arkadaşlar bende dahil olmak üzere çok kişi bilmiyo bunu kurmayı resimli anlatım varmı
ilk botu bi klasöre kur
1,22 clienti silkroad klasörüne at
0X33 dosyasınıda at sro klasörüne ve oyuna gir bu kadar
1,22 clienti silkroad klasörüne at
0X33 dosyasınıda at sro klasörüne ve oyuna gir bu kadar
bana şunu uygulamalı anlatan kişiye 50 silk hediye edecegim artık okadar sıkıldımki
home tuşu gelmiyor bunun çözümü vardı ama bulamadım link verebilirseniz sevinirim
arkadaşım hepsini denedim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
NEXUSKO | V2369 YENI SUNUCU "DARIUS" 08 EYLÜL 21:00'DA ! | BETA AKTIF PK ON| PARTY MONSTER STONE | 15.000 TL ÖDÜLL CSW | DISCORD ETKINLIKLERI AKTIF ! PLS POST YENI SOFTmod Yeni SoftMod | Çalışmıyor | 10 Şubat 2008 Besthomeko | v1299 Homeko Server | Yeni Sunucu 'AKARA' 22 Nisan Perşembe 20:00 da. [YENI] iSROBot Crack (SoftMod) Satan Site!