Icerige atla
Extraloob

5.NESİL PAPARAZZİ ALIMLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR [SONUÇLANDI]

· 204 Yanıt · 18K görüntüleme
M
Milano OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

Adaylar:

GreenPearL
GhostWhisper
rabdor2889
Replay
AweSome
Rap_StyLe
Black Sniper
SpywaR3
2god4you
SweeTChieF
DeadLy_KaTaNa
Kara_Lord
JuNior_qRaL
Ta # B0dY
kubilay68
Music<3
Mirage

204 Yanıt
G
GreenPearL ⭐ 17y
Ben Olmak İsterim Şahsen 😘
.NET
.NET ⭐ 19y
Hadi bakalım görelim adayları
[F New]Solo Gitarist
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Ne İşe Yarıyo Bu Paparazzi Bişey Anlamadım Arasıra Abuk Subuk Yazılar Yazdıklarını Biliyom Sadece
G
GreenPearL ⭐ 17y
Peki Hangi KriterLer lazm yani neye bakarak seçiyorsunuz? :))
G
GreenPearL ⭐ 17y
Ne İşe Yarıyo Bu Paparazzi Bişey Anlamadım Arasıra Abuk Subuk Yazılar Yazdıklarını Biliyom Sadece

Abuk Sabuk Dediğin Adminlerin Veya Modların Hayatı Yada Ne Yaptırları Sözlerine Dikkat Et İstersen 👍 🤔
.NET
.NET ⭐ 19y

Kasma sen
[F New]Solo Gitarist
A
Arcadia ⭐ 17y

paparazzinin görevini abuk sabuk yazılar olarak mı özetliyorsun ?

sonrada üye olmak istiyorum diyorsun
I
Intensify ⭐ 18y
Bende olabilirim sbs sorunu hallettim online olurum yani
K
Kup ⭐ 18y
Yeni PP'lere başarılar 😘
G
GreenPearL ⭐ 17y

Kasma sen

Böyle Adamları Foruma Almamak Lazım Aslında Ama Naparsın İşte Ve Senin Paparrazi Anlayışın abuk sabuk yazı ise sen terket bu forumu 👍
B
Brooklyn ⭐ 18y
Hadi bakalım , işini iyi yapacak pp adaylarına ihtiyacımız var ^^ Kendine güvenen adayları görelim 👴
A
Absence ⭐ 19y
Bu sefer yapmayın benim röpörtajı bak ne oluyor. 😜 Yeni gelecek arkadaşlarımızın işini ciddiye alan bizimle uzun zaman çalışabilecek kişiler olması yeterli 😘
B
By_DaDaS ⭐ 17y

Görme Problemin Var Galiba . Ben Katılmakla İlgili Bişi Yazmadım Üye Olmak İstedigimi Nerden Cıkarttın.

Ps: Admin Veya Modların Hayatı Beni İlgilendirmez.
G
GreenPearL ⭐ 17y
Bide Bişey Öğrenmek İstiyorum PP'ler Ne Yapacak Yani Biliyorum İşte soru falan sorarlar yani nasıl ama bi anlatıcak varmı:))
A
Arcadia ⭐ 17y
benim lise olaylarım var ondan pek fazla online olamam ama pp olmak isterdim güzel bir rütbe tavsiye ederim altından kalkabilecek kişilere
B
By_DaDaS ⭐ 17y

Kasma sen

Böyle Adamları Foruma Almamak Lazım Aslında Ama Naparsın İşte Ve Senin Paparrazi Anlayışın abuk sabuk yazı ise sen terket bu forumu 👍

Ben Senden Daha Fazla Online'yim Sen Terket İstersen
G
GreenPearL ⭐ 17y

Görme Problemin Var Galiba . Ben Katılamkla İlgili Bişi Yazmadım Üye Olmak İstedigimi Nerden Cıkarttın.

Tabi Cnm ndn ilgilendirsin sizin gibilerin işi Admin ve Modların Paylaştıklarını İndirip Hiç teşekkür etmeden kullanmaktır ama buna emeğe saygısızlık derler demekki sen sadece bu forumu programlar için kullanıosun eğer kullanıorsan YAZIKLAR OLSUN Diorum başkada bişey demiorum ☕
A
Arcadia ⭐ 17y

Görme Problemin Var Galiba . Ben Katılmakla İlgili Bişi Yazmadım Üye Olmak İstedigimi Nerden Cıkarttın.

topicte işin ne o zaman ?
U
Unforgiven ⭐ 17y
kavga etmeyin uleeeeynnnnnn 😁

Spoiler
konuyu sakinleştirmek için yaptım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: