18.NESİL DENEME MODERATÖR ALIMLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR
· 69 Yanıt · 8.6K görüntüleme 0 okuyor
69 Yanıt
Kendisini bu aile ortamında görmek isteyenleri görelim bakalım ^^ Ayrıca benden size bir tüyo bu party şansınız daha fazla sankim 😜
[ek #12654]
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
Kendisini bu aile ortamında görmek isteyenleri görelim bakalım ^^ Ayrıca benden size bir tüyo bu party şansınız daha fazla sankim :P
işi bilenden sağlam bir tüyo katılacaklar göz ardı etmesin herkese şimdiden hayırlı olsun :)) iyi forumlar :))
hepimize başarılar dileriz ❤️
Bence de bu party aramıza katılacaklar ellerini çabuk tutsunlar şanısınız daha fazla gibi kendine güvenen ben bunu yaparım diyebilenleri aramız da görmek istiyoruz ❤️
Gelenlere geleceklere başarılar ❤️
Gelenlere geleceklere başarılar ❤️
Siteye giriş yapmayacak insanlar başvuru yapacaklarsa yapmasınlar.
[F New]Solo Gitarist
Ben şuanda tekrar girmeyi düşünüyorum ama yapabilirmiyim kararsızım redface
Şimdiden yeni nesile başarılar diliyorum. 🍺
Bu sıcak kanlı aile ortamında yönetime girip hem kendini geliştirmek, hem de partylerdeki heyecanın tadına bakma fırsatı bulabilirsiniz 😎
Yeni gelicek arkadaşların bir sorunu, sıkıntısı, problemi olduğu taktirde bir pm atmaları yeterli olacaktır, elimden geldiğince ilgilenirim 🍺
Yeni gelicek arkadaşların bir sorunu, sıkıntısı, problemi olduğu taktirde bir pm atmaları yeterli olacaktır, elimden geldiğince ilgilenirim 🍺
Special thx to FlexiBen şuanda tekrar girmeyi düşünüyorum ama yapabilirmiyim kararsızım redface
❤️ 👍

E
ErcanDinsel
⭐ 16y
Beni modetatör yapmassanız sitenizi hacklicem. 😜 nese:
Beni modetatör yapmassanız sitenizi hacklicem. 😜 :D
abey sen hekırmısın ? makara: 😆 😁
Tamam cicioe2
abovv hekır çıktı
Ps:Yolladım başvuruyu 😁
Bende Bende Yolladım 😊
Ben şuanda tekrar girmeyi düşünüyorum ama yapabilirmiyim kararsızım redface
❤️ 👍
Orda bir heykır var uzakta. cicioe2
3 günde bir geliyorsun bir psd'yi 6 ayda gönderdin 100 tane mesajın var bir de ne diyor neyse nerede kalmıştık doldurdun mu başvuruyu hacım hemen atamanı yapalım makara: whiteangel
abovv hekır çıktı
Ps:Yolladım başvuruyu 😁
adam heykır beyler 😁
[F New]Solo Gitarist
Sitemizi heklersen sana fog koyarım makara: makara: makara: 😘
Special thx to Flexifog reyisi hatırlatmayın ya her mevzusu geçince 1 kere izliyorum bak gene izleyeceğim makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap