16.NESİL DENEME MODERATÖR ALIMLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR
· 52 Yanıt · 8.2K görüntüleme 0 okuyor
52 Yanıt
gelicek arkadaslara simdiden basarılar 🍺
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
JCarlsberg
⭐ 19y
1 Kez Basvurdum Ama Bazı Kişilerin Benim İsmimi Hırsıza Cıkardı Diye RED Aldım Ama Tabi Noldu Onlar Yoq Neden Yalancılardıda Ondan 😁
Extraloob ailesinin yönetim kadrosuna girmek isteyenler için kaçınılmaz bir fırsat nese:

J
Journalist
⭐ 19y
Seçilecek olan yeni yönetici adaylarına şimdiden başarılar diliyorum 😘
ailemize girmek isteyenlerin başvuru yapmaları yeterlidir 😎
D.mod değil de mod olarak alınsa keşke direk 😜
D.mod değil de mod olarak alınsa keşke direk :P
direkt asistan oldum ben asdgfasjdasjdfasjd 😆
Keşke öyle bişi olsaydı :D

Nina Ricci
⭐ 17y
1 Kez Basvurdum Ama Bazı Kişilerin Benim İsmimi Hırsıza Cıkardı Diye RED Aldım Ama Tabi Noldu Onlar Yoq Neden Yalancılardıda Ondan 😁
o Türkçe ile gelecek asırda da olamazsın 😆

o Türkçe ile gelecek asırda da olamazsın 😆
İmzası yeter. summer5: makara:
ben önceki deneme mod. alımında d. mod. olmuştum ama siteye işerim dolayısıyla giremediğim için görevimden düşmüştüm ama yeni işimde tüm gün pc başında olduğumdan exl den çıkmıyorum bu yüzden tekrar d.mod olmak istiyorum.
A
Aristotales
⭐ 19y
Seçilecek olanlara şimdiden başarılar ..
Ps: Bende formu gönderdim cevap bekliyorum ^^
Ps: Bende formu gönderdim cevap bekliyorum ^^
L
last_knight
⭐ 19y
denesem mi 😄
şimdiden başarılar ...
şimdiden başarılar ...
Extraloob ailesinin yönetim kadrosuna girmek isteyenler için kaçınılmaz bir fırsat nese:
Adaylara başarılar dilerim.Çoğu kişi bu torpili yapmaz size ama ben söylüyorum.Cevap süresi 1 haftadır.1 haftada cevap gelmezse zaten reddedilmişssinizdir.Yani merak etmeyin eğer kabul görürseniz size pm atılıyor.Unutulmadınız biggrint1
2. Olarak
Ben başvurdum ama cevap gelmedi diye konu açanlar herkesin gözünde düşüyor.
Hepinizi Öpüyorum
❤️ DaRKWaTcH ❤️
2. Olarak
Ben başvurdum ama cevap gelmedi diye konu açanlar herkesin gözünde düşüyor.
Hepinizi Öpüyorum
❤️ DaRKWaTcH ❤️
lütfen başvuru formunu eksiksizce doldurup gönderin 😘
Arkadaşlar birde bazen "fazla özel bilgi istemiyor mu?" diyenler var bu bilgileri 3.kişiler kesinlikle öğrenemez,bunlar yönetimin içinde kalır. ^^ Bunu sorun edenler varsa çıkarsın atsın kafasından hemen hiçbir şey olmaz neutral1
Yolladım bakalım hayırlısı 😎 seçileceklere başarılar 😘
JCarlsberg
⭐ 19y
Ben 1 Ay Önce Gönderdim Mesaj SnowFlake Gitti Ama 1 Aydır Bakmamıs biggrint1 İşleri Yoğun Heralde 🙏
Ben 1 Ay Önce Gönderdim Mesaj SnowFlake Gitti Ama 1 Aydır Bakmamıs biggrint1 İşleri Yoğun Heralde 🙏
merak etmeyin çoktan incelenip değerlendirilmişsinizdir ayrıca SF her daim buradadır 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap