armor full blue set aldım nukerim ama mujigilerde bile kolay yatıyorum benden ezik lerle pvp yaparken yatıyorum :(((((( neler oluyor yaa
58LvL nukerin dramı
· 15 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
defan skillerini kontrol et bence 😄
R
RoyalFlush
⭐ 19y
Snow shield ve cold daki fiziksel bufflarını kontrol et.Ayrıca mujigi dediğin 49 lvl yaratık.Nasıl oluyorda full blue setle sana,seni öldürebilecek kadar çok vuruyor onuda anlamadım.sana taş çatlasın 150-200 dmg vurması gerek.Ayrıca potlarının yüzdelerini kontrol etmeni öneririm %30 civarıysa yatman muhtemel.Daha büyük potlar kullanabilirsin.% lerini biraz yukarı çek.
hp oto pot ayarım %75 de buff skillerim gayet güzel snow 4 😞 ayrıca elimdeki spearda bile full blue var
tamam takılarla çözdüm sorunu xD ilgilenenler için çok teşekkürler
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
tamam takılarla çözdüm sorunu xD ilgilenenler için çok teşekkürler
takıyada gerek yokki uzerınde hıc bır blue olmasa bıle armor set ıle mujıgının senı yatırması ımkansz bırsey kassa kassa gp gelır yatırır gayet garıp bır durum :? statlarının yerlı yerınde olduguna emın ol bence ☕
S
sehzade565
⭐ 18y
spearsan yatarsın istersen takılarıda güzelleştr farketmez
farmsız her int char eziktir farmını yap snowunu aç ...kendi lvllindeki str leri zorlarsın hatta sağlam olmayanları yatırırsın iş tamamen farmda bitıo
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
farmsız her int char eziktir farmını yap snowunu aç ...kendi lvllindeki str leri zorlarsın hatta sağlam olmayanları yatırırsın iş tamamen farmda bitıo
dedıgın dogru fakat adam zaten moblarda kasarken snow acmıcak acarsa asıl o zamn ezık olur ☕ anlttıgı sekılde ıtemlerı ve skıllerı varsa bence yatması cok garıp ya laga gelıyodur char kasarken hep ya da statları yanlıstır 👍
dedıgın dogru fakat adam zaten moblarda kasarken snow acmıcak acarsa asıl o zamn ezık olur ☕ anlttıgı sekılde ıtemlerı ve skıllerı varsa bence yatması cok garıp ya laga gelıyodur char kasarken hep ya da statları yanlıstır 👍
neden ezik olsun ki ??? başına bir sürü mob üşüşürse SS açmak gayet mantıklı 🙄
bırak nuker charı kas bi str yatmazsın o zmn..
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
neden ezik olsun ki ??? başına bir sürü mob üşüşürse SS açmak gayet mantıklı 🙄
normal moblarda kasarken ddım kardesım her yazdıgıma muhalefet olmak ıcın kendını zorlama lutfen 😘
normal kasarken başına mobların üşüşmesi gayet normal 🙄
Takılarını kontrol et.
Eminim str veriyor diye 30 lwl takılar kullanıyorsun.Bunlardan bi an önce kurtulsan iyi olur.
Eminim str veriyor diye 30 lwl takılar kullanıyorsun.Bunlardan bi an önce kurtulsan iyi olur.
msj lar için ilk önce teşekkürler
takılarımı apsorvesi kuvvetli takılarla yeniledim hepsi levelimde takılar sorun çözüldü ama daha çok defans için apsorvesi kuvvetli bir kalkan aldım levelimde glavieler falan 3 skill falan vuruyor yatırmak için onuda pot umu large yaparak çözdüm xD kolay gelsin iyi oyunlar
takılarımı apsorvesi kuvvetli takılarla yeniledim hepsi levelimde takılar sorun çözüldü ama daha çok defans için apsorvesi kuvvetli bir kalkan aldım levelimde glavieler falan 3 skill falan vuruyor yatırmak için onuda pot umu large yaparak çözdüm xD kolay gelsin iyi oyunlar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap