Icerige atla
Extraloob

57 Numara Ayakkabı Giyen Kadın

· 34 Yanıt · 3.0K görüntüleme
S
Seppuku OP ⭐ 18y
Dünyanın en uzun boylu kadını 2 metre 36 santimlik Çinli Yao Defen'in ayakkabıları Almanya'da özel yapılıyor. Vreden'de bir atölyesi olan George Wessels Defen'e 57 numaralık bir yazlık sandalet ve iki çift kapalı ayakkabı hazırladı. Kendisine göre ayakkabı bulamayan Defen'i çok mutlu eden 1.82 boyundaki ayakkabıcı Wessels Defen'in yanında küçücük kaldı. 34 yaşındaki Yao Defen tam 200 kilo ağırlığında.

34 Yanıt
S
Vaşşş 😄 Bu ne ya? Harbiden çocuk mezarı gibi ayak 😜
I
ironEyE ⭐ 18y
Ya en çok merak ettiğim ben bu adamın yerinde olsam yere baksam yükseklik korkum olur mu?

😆 😆 😆
S
Seppuku OP ⭐ 18y
Ya en çok merak ettiğim ben bu adamın yerinde olsam yere baksam yükseklik korkum olur mu?

😆 😆 😆

😈
A
angela ⭐ 19y
öff yolda görsem bu kadını kaçarım. aboooooo
P

😆 😆 😆

Hangi adam 🙄
I
ironEyE ⭐ 18y

😆 😆 😆

Hangi adam 🙄

Vallaha karar veremedim hem kadına hem erkeğe benziyo buna uygun lafı forumda kullanmak istemiyorum 😁
P
resmen bildigimiz çocuk mezarı hehe :))
P
Presence ⭐ 19y
Bildiğimiz dev bu altın oran var bide kafası filan normal bi kişinin 2 katı gibi uff
H
bencede çocuk mezarı gibi 57 numara 😄
S
Seppuku OP ⭐ 18y

😆 😆 😆

Hangi adam 🙄

Vallaha karar veremedim hem kadına hem erkeğe benziyo buna uygun lafı forumda kullanmak istemiyorum 😁

Başlıkta kadın yazıyor. 😈 😜 😄
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
neler var dünyada yaw boya bak bide ayakkabı boyuna bak pıff
L
Vaşşş 😄 Bu ne ya? Harbiden çocuk mezarı gibi ayak :P

aynen 😁
R
Redefine ⭐ 19y
Kadının hormonlar tavan yapmış. 😁
P
Prophecy ⭐ 17y
Kadının hormonlar tavan yapmış. 😁

😄 RedeFine katılıyom sana 😄
B
bur_ak ⭐ 18y
allahın takdiri işte
F
frhtyksl ⭐ 18y
resmen bildigimiz çocuk mezarı hehe :))
Q
Quattro ⭐ 19y
Ayak Fetişistleri için güzel bir numune 🤔
K
Kajmeran35 ⭐ 18y

😆 😆 😆

cidden bunun yükseklik korkusu yokmudur acaba 😁 bide çok merak ediyorum Allah göstermesin acil bi durum olsa ambulansla nasıl gidecek. 🤔 🍿
P
Poker Face ⭐ 19y
annesi bunu neyle beslemiş:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: