Merhabalar , bugün kredi yüklediğim 2009 da açılmış hesabımı kiralamak/satmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa kira bedeli 20 TL , Satış bedeli ise 80 TL olarak belirtiyorum. PM ile ulaşabilir , veya msn adresinizi bırakabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar.
30 Gün yüklü Satılık/Kiralık SBOT Hesabı
· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
[uyari]BOT Satış Kiralama Konularında Cıkan Problemlerden EXTRALOOB.Com Sorumlu Tutulamaz[/uyari]
UYARI EKLENDİ. İyi Forumlar ☕
[uyari]BOT Satış Kiralama Konularında Cıkan Problemlerden EXTRALOOB.Com Sorumlu Tutulamaz[/uyari]
Mesaj sayımdan yanlış anlaşılma olmasın hocam whiteangel
Buyrun resim daha bugün yükledim kredi 🤝

Mesaj sayımdan yanlış anlaşılma olmasın hocam whiteangel
Buyrun resim daha bugün yükledim kredi 🤝
Yanlıs anlaşılmasını bende İstemem. Kesinlikle Satan Arkadaşa Suçlama vs Yoktur. Sadece Forum un Satış Konularındaki Standart Uyarılarıdır. 😎
Anladım hocam teşekkürler.
s.a kardes bi facebookumu eklesene ZZafer Aysu Champ ayrıntılı konusalım msn kullanmıyorumda
@MCJ ekledim , Carlsberg Beer , PM atamıyorum
mailto:[email protected] eklee kardesim bi goruselim!
mailto:[email protected] eklee kardesim bi goruselim!
Ekledim
K
KuTuKoLaCI
⭐ 16y
PieR_ Hırsızdır İtibar Etmeyiniz.
Merhabalar , bugün kredi yüklediğim 2009 da açılmış hesabımı kiralamak/satmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa kira bedeli 20 TL , Satış bedeli ise 80 TL olarak belirtiyorum. PM ile ulaşabilir , veya msn adresinizi bırakabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar.
kiralamak istiyorum.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap