Icerige atla
Extraloob

30 Gün yüklü Satılık/Kiralık SBOT Hesabı

· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme
L
lostwisdom OP ⭐ 16y
Merhabalar , bugün kredi yüklediğim 2009 da açılmış hesabımı kiralamak/satmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa kira bedeli 20 TL , Satış bedeli ise 80 TL olarak belirtiyorum. PM ile ulaşabilir , veya msn adresinizi bırakabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar.
12 Yanıt
H
hanry006 ⭐ 16y
[uyari]BOT Satış Kiralama Konularında Cıkan Problemlerden EXTRALOOB.Com Sorumlu Tutulamaz[/uyari]

UYARI EKLENDİ. İyi Forumlar ☕
L
lostwisdom OP ⭐ 16y
[uyari]BOT Satış Kiralama Konularında Cıkan Problemlerden EXTRALOOB.Com Sorumlu Tutulamaz[/uyari]

Mesaj sayımdan yanlış anlaşılma olmasın hocam whiteangel
Buyrun resim daha bugün yükledim kredi 🤝

H
hanry006 ⭐ 16y

Mesaj sayımdan yanlış anlaşılma olmasın hocam whiteangel
Buyrun resim daha bugün yükledim kredi 🤝

Yanlıs anlaşılmasını bende İstemem. Kesinlikle Satan Arkadaşa Suçlama vs Yoktur. Sadece Forum un Satış Konularındaki Standart Uyarılarıdır. 😎
L
lostwisdom OP ⭐ 16y
Anladım hocam teşekkürler.
M
MCJ ⭐ 16y
s.a kardes bi facebookumu eklesene ZZafer Aysu Champ ayrıntılı konusalım msn kullanmıyorumda
L
lostwisdom OP ⭐ 16y
@MCJ ekledim , Carlsberg Beer , PM atamıyorum
K
KuTuKoLaCI ⭐ 16y
PieR_ Hırsızdır İtibar Etmeyiniz.
U
uurll ⭐ 19y
Merhabalar , bugün kredi yüklediğim 2009 da açılmış hesabımı kiralamak/satmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa kira bedeli 20 TL , Satış bedeli ise 80 TL olarak belirtiyorum. PM ile ulaşabilir , veya msn adresinizi bırakabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar.

kiralamak istiyorum.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: