Icerige atla
Extraloob

3 YENİ PET SKILL'leri GELİYOR

· 42 Replies · 11K views · Page 2 / 3
Replies
K
kaos77 ⭐ 18y
bişey anlamadım bu işden, bizim eski petleremi geliyor yoksa 1 lvl petmi satacaklar goldlamı silklemi satacaklar, silkle item alıp onu petemi uygulayacaz, pete sikil penceresimi ekleniyor, ne zaman gelecek, el yakma gibi bişeymi yoksa nüker gibimi sikil olacak, petede item giydirsek iyi olmazmı..?????????????????????????
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Vay vay vay. Pet tabanlı oyunlara rakip olamayacaklarını anladıklarında pet sistemini geliştirme kararı almaları doğal. ^^

Oyunu bıraktım, şu gelen yeniliklere bak yahu. Tekrar başlıyasım geldi.

doğru ve güzel yorum evet pet bir oyunun en önemli neşe kaynağıdır bu yüzden olması gereklidir 😘
G
GNR ⭐ 18y
Çok güzel eklentiler yapıyorlar oyunun beta halinden bu yana düşünüyorumda neleer neler geldide şu job işine bi çare bulamadılar oyunun diğerlerinden en belirgin farkıydı geliştirilmesi lazım

+1963 katılıyorum
son zmnlarda getirdikleri 2 3 yenilik mesleklere canlılık verdi ama yetersiz
Pvp zaten rezillik tartismaya gerek yok 😊
Bende eger fiyat uygunsa ice alırım bize baskasi gitmez 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Çok güzel eklentiler yapıyorlar oyunun beta halinden bu yana düşünüyorumda neleer neler geldide şu job işine bi çare bulamadılar oyunun diğerlerinden en belirgin farkıydı geliştirilmesi lazım

+1963 katılıyorum

ice ice baby diyesim gelsi eskilerden bir şarkı ihihihihii tamam kaçtım ben 😁 😈 😆
G
GNR ⭐ 18y

+1963 katılıyorum

ice ice baby diyesim gelsi eskilerden bir şarkı ihihihihii tamam kaçtım ben 😁 😈 😆

hehehe ice baby degil ^^ ICECUBE <3 ayrıca wolf nick ICEBERG ^.-
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bak yazmadan yapamayacağım, sene 95 İTÜ'ye başlamışım kantinde takılıyoruz bir eleman masada deli manyak hareketler yapıyor elindeki ürünlerle ne geçerse bir hareketi var kesin neyse genelde sigara paketi olduğundan tuttu jelatiniyle bir hareket yaptı bayıldık tabi bu nedir dedim icecube dedi ahahaha o günden beri hem gözü kapalı sigara kutusuyla icecube yaparım hemde başka hareketler 😜
G
GNR ⭐ 18y
bak yazmadan yapamayacağım, sene 95 İTÜ'ye başlamışım kantinde takılıyoruz bir eleman masada deli manyak hareketler yapıyor elindeki ürünlerle ne geçerse bir hareketi var kesin neyse genelde sigara paketi olduğundan tuttu jelatiniyle bir hareket yaptı bayıldık tabi bu nedir dedim icecube dedi ahahaha o günden beri hem gözü kapalı sigara kutusuyla icecube yaparım hemde başka hareketler :P

o zmn ICECUBE FTW ^^
Hareket nasıl bisi ya ilk kez duydum sigara kutusuyla ?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
dur bakayım nette var mı...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bir adet marlboro box alınır jelatini çıkartılıp ters çevirilip tekrardan takılır pakete ve sonra yarıya kadar jelatin çıkartılır ekseni etrafında 180derece döndürülür sonrasında kenarları sağdan ve soldan katlanır tekrardan jelatin paketten ters haldeyken çıkartılır ve düz olarak tekrar giydirilir ve yarıya kadar jelatin çıakrtılıp ekseni etrafında 180derece döndürülüp yavaşça çekilince hop ice cube oluşuveriyor.
G
GNR ⭐ 18y
bir adet marlboro box alınır jelatini çıkartılıp ters çevirilip tekrardan takılır pakete ve sonra yarıya kadar jelatin çıkartılır ekseni etrafında 180derece döndürülür sonrasında kenarları sağdan ve soldan katlanır tekrardan jelatin paketten ters haldeyken çıkartılır ve düz olarak tekrar giydirilir ve yarıya kadar jelatin çıakrtılıp ekseni etrafında 180derece döndürülüp yavaşça çekilince hop ice cube oluşuveriyor.

Vayy hareket süper okan varsa bi video ppatlat hacım gorunusunu merak ettim bunun
E
EliteTurk ⭐ 18y
Ohannes 😱 Gelmesini dört gözle bekliyorum güzel olucağını düşünüyorum baksanıza daha gelmeden herkez Ice yapıcam diyor GM ler forumlarda bizi takip ederse çıkartmadan önce Fire özelliği ve light özelliğine ilginin bu kadar az olduğunu görerek Ice ı %50 daha fazla silk le piyasaya sürerler.. makara:

Ps: Ice diyorum bende. 😈
T
Truth ⭐ 18y
..
M
musmula ⭐ 17y
harika vallaha ICE
C
Coq'RighT ⭐ 18y
tek seçim olsa tabiki ice:D
E
Joymax açıklama yapmamış?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Joymax açıklama yapmamış?

onlar zati açıklama yapmıyorlar direk hayata geçiriyorlar ☕
I
Im_Back ⭐ 16y
ice 4ever ki genelde herkez fire secer.
daldıgın mob u frezee yapması 10 nümero olr.

int charlar için iyi olur kendinden ykseklerde kasabilirler 😄 ama str chara fayda sağlamaz bn blader chara light düşünürdüm 😁
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
En mantıklısı Ice tabikide , bu uygulama güzel düşünülmüş şaşırdım doğrusu 🤔
C
Cynosure ⭐ 19y
bak yazmadan yapamayacağım, sene 95 İTÜ'ye başlamışım kantinde takılıyoruz bir eleman masada deli manyak hareketler yapıyor elindeki ürünlerle ne geçerse bir hareketi var kesin neyse genelde sigara paketi olduğundan tuttu jelatiniyle bir hareket yaptı bayıldık tabi bu nedir dedim icecube dedi ahahaha o günden beri hem gözü kapalı sigara kutusuyla icecube yaparım hemde başka hareketler :P
adminim ne bölümü okuyordun ? 🍺
W
wergos ⭐ 16y
Eline Sağlık...

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: