Icerige atla
Extraloob

Bu skill 110 lvlde Wizardlaramı yoksa yeni moblaramı geliyor

· 23 Yanıt · 2.8K görüntüleme
M
MicroEx OP ⭐ 19y
Bu tamamen benim şahsi düşüncemdir ...
Sahsen Joymax firması sahiplerinin Ksrodaki yeni update'ti ve yeni gelecek 11dg silahları tanıtmak için koyduğu ''Alexandria Dungeon'' adlı videonun 1.49'uncu dakikasına bakarsak orda sadece wizardlara ait olabilecek bir skill gözüküyor ve arkadada bir wizad olduguda gözlerden kaçmıyor 😊

Benim şahsi düşüncem budur sizlerden yorumlar bekliyorum ^^^
Saygılar iyi forumlar ...

Videoyu izlemek isteyenlere :
...
Youtubeden videoyu açamayanlara linki :
http://www.youtube.com/watch?v=WbvLTTp0L9M

Küçük bir Fotosuda aşağıda ...
Spoiler
- Resim Silinmiş.
23 Yanıt
D
delidana5 ⭐ 17y
benim bildigim o coldun yeni novası bunu media pk2 ile video yapan birinde görmüştüm youtubede yeni açılcak nukeler bufflar vs vardı.
M
MicroEx OP ⭐ 19y
benim bildigim o coldun yeni novası bunu media pk2 ile video yapan birinde görmüştüm youtubede yeni açılcak nukeler bufflar vs vardı.

Cold nowası dıyorsunda yerden cıkıyor nowa bildiğim üstten cat diye düşer ama
Güzel yorumlara dewam 🤝
I
ironEyE ⭐ 18y
En yeni cold nukesi.120 lvl china skilleri videosunda gördüm + tombalacının perfact silkroad online project`indeki partiticlesdede aynı bu buz nukesi bulunuyordu.^^Bunun fire versiyonuda var yerden ateşler çıkıyor.
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
En yeni cold nukesi.120 lvl china skilleri videosunda gördüm + tombalacının perfact silkroad online project`indeki partiticlesdede aynı bu buz nukesi bulunuyordu.^^Bunun fire versiyonuda var yerden ateşler çıkıyor.

😱
N
Nebula ⭐ 19y
O resmi az küçültsen iyi olur cok büyük boyutu.Bi sürü yeni yaratık geliyor tabi ama o skill nukerin sanırm.
I
ironEyE ⭐ 18y
Ayrıca zaten hiç bir eu charına yeni skill gelemez.Skill serilerinde max 8 skill olur.Wizzler daha ilk 80 lvl zamanında bile bir seride 8 skill ile başladıklarından hiçbir zaman yeni skill gelmeyecek.Anca yeni bir seri çıkar öyle skill eklenirki hiç zannetmiyorum öyle birşey olacağını.^^
M
MicroEx OP ⭐ 19y
Ayrıca zaten hiç bir eu charına yeni skill gelemez.Skill serilerinde max 8 skill olur.Wizzler daha ilk 80 lvl zamanında bile bir seride 8 skill ile başladıklarından hiçbir zaman yeni skill gelmeyecek.Anca yeni bir seri çıkar öyle skill eklenirki hiç zannetmiyorum öyle birşey olacağını.^^

80 lvl de işi bitirdiler ise 150 lerde en son lvl de nukerler yetişir wizardların damagesıne ^^
C
Crisis ⭐ 19y

skill tablosu nasıl asagı yukarı hareket edebiliyorsa saga sola kaydırmayı yapar gene koyarlar skill 😉 20 lvldır skill yeni attack skili koymuyorlar önümüzdeki cap %100 yeni skill geleceginden eminim.
I
iwontcry4u ⭐ 19y
I
ironEyE ⭐ 18y

skill tablosu nasıl asagı yukarı hareket edebiliyorsa saga sola kaydırmayı yapar gene koyarlar skill 😉 20 lvldır skill yeni attack skili koymuyorlar önümüzdeki cap %100 yeni skill geleceginden eminim.

Gelmeyecek.Çünkü Wizzlerin attack skilleri hep uplanabiliyor.Ha skill gelmiş ha eski skill uplanmış gene her zamankinden yüksek damage olacak.^^
M
MicroEx OP ⭐ 19y

Gelmeyecek.Çünkü Wizzlerin attack skilleri hep uplanabiliyor.Ha skill gelmiş ha eski skill uplanmış gene her zamankinden yüksek damage olacak.^^

Ama doğru diyorsunda 150 lvl son değilmi yeni skill gelmesse ve nuerlere yeni nueer gelırse 150 lvl de attackları bir nebze eşit olabilir ^^ 👍
I
ironEyE ⭐ 18y
Son lvl 150 değil 140.
M
melix41 ⭐ 17y
uzun Süredir Ksro Oynuyorum ve hiç bir 105 lvl vizde yeni skill Gormedim genelde wizler Ucretsiz Taxi Yapar cave de olsun penonda olsun skiller aynı sadece uplanıyor okadar hevese kapılmanın anlamı yok 😄
T
Truth ⭐ 18y
110da ksro wizard için yeni skill gözükmüyordu ama 😊
M
MicroEx OP ⭐ 19y
110da ksro wizard için yeni skill gözükmüyordu ama :)

Evet mahalesef ama yorumları bekliyoruz daha neler çıkıcak bakalım ^^ 🤘
V
vestale ⭐ 17y
bikere yeni skill gelicek yer yok

wizarda yeni skill gelmesinin tek yolu 5. elementin bulunması 😄
P
pacaveli ⭐ 19y
euya atak skilimi gelir ya aynı buffları tekrar tekrar yüksek lwlde getiriyolar saçma sapan iş yapıyolar son atak skilleri hepsinin 80 de, bide oyun olmuş 105 işe bak..
Y
bikere yeni skill gelicek yer yok

wizarda yeni skill gelmesinin tek yolu 5. elementin bulunması :D

TAHTA skili gelebilir mi acaba (gökten tahta falan yağsa:)💃
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Wizardlara yeni bi skill yok .Bu bir cold nukesi.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: