önce arkadasıda 2 garment item vardı gel veriyim dedi 73 talisman 72 kolluk ve tradeden aldım 2 sinide kollugu giydim ama talismanı giyemedim...arkadas dedi geri ver o zaman
- Resim Silinmiş.
tradede pot gibi gözüktü ...
yere attım itemi aldım pota dönüstü potu attım aldım elixer acc oldu. yerde elixer acc vardı onuda aldım ve
- Resim Silinmiş.
dikkat edin -18 piece
suan noldugunu anlayabilmis deilim Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Aman allahım bu ne Yoksa yeni bi bugmu
· 18 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Adam tanıdığın sonucta yanlış bir şey yapmaz sana. Confused Bir kere bana da olmuştu oyundan çıktım sonra tekrar girdim düzeldi. Sen de dene bi.
düzelmedi Shocked Confused
Girdin sanki oyuna ben de offline gözüküyorsun hala. Very Happy
Mr. Green Mr. Green
Mr. Green Mr. Green
Hadi gel geri char'a bir şey olmaz korkma (inşallah Mr. Green).
Bende arrow yerine 250 lik at vardı bi gün inventory de.Bilmiyorum bug işte fiyatı ok fiyatına Very Happy
Mr. Green Mr. Green
Buna mı inancaz iyi sen bug mug takılı koy
C
cheng_xiao
⭐ 19y
at al at al at al sun falan olur belki Very Happy
üstteki berserk yerinede dikkat Mr. Green Mr. Green
phuaha koptm la bu ne
abicim senin sro kafayı yemiş sro yu sil yeniden yükle pl2 fln bozulmuştur belki
zerk yanık gozukuyo ortadan bitanesi sönük falan filan one lan öyle sro yu sil bidaa yükle
Very Happy Mr. Green
bndede tbotta bolt alıyodu blacksmithden ama 8d lucky powder gibi gözüküyodu kasma yerine gidince bolt yok die return basıyodu sehre dönünce lucky powderlar bolt oluyodu.olabilir böle şeyler doğal :))
e nolcak şimdi peki 😊 yok oldu ise
düzelir sonradan duselmesse silk yükle
ayni $ey bende de olmustu . gianttan pro ustluk dustu -19 olarak gozukuodu. invertoyda goremedim. ve hata vermeye basladi itemle ilgili. town yaptım invertoya baktm ustumdeki itemle ayni Very Happy zohaa dedim ne oluo Very Happy
L
Lord_Rings
⭐ 19y
phuaha koptm la bu ne
abicim senin sro kafayı yemiş sro yu sil yeniden yükle pl2 fln bozulmuştur belki
zerk yanık gozukuyo ortadan bitanesi sönük falan filan one lan öyle sro yu sil bidaa yükle
Very Happy Mr. Green
biraz saygılı olalım arkadaşlar forumda extraokk
bug 😊 stall networkta rastaldım bende o göruntuye 77 male chest famel head olarak görunuyodu
zerk nie full deil Rolling Eyes
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap