R Rhea OP ⭐ 19y 16 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B BlacKMisT ⭐ 17y 16 yil once #2 Daha Önce Görmüştüm,Komik :D:D:D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tatanga ⭐ 19y 16 yil once #3 ahahahha 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R revelotion ⭐ 17y 16 yil once #4 ha ha ha ha ha ha (rapstyle imzanın altındaki yazı hiç hoşuma gitmedi tenhada sıkıştırırım) 😈 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chipshajen ⭐ 17y 16 yil once #5 hahaha bittim buna ya 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Continuum ⭐ 18y 16 yil once #6 😆 Önceden yine biri vermişti diye hatirliyorum. :? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FoundeR ⭐ 18y 16 yil once #7 hahaha 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PquLex'B ⭐ 18y 16 yil once #8 görmüştüm bunu supper yha TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I invaders ⭐ 18y 16 yil once #9 denge içiçn kadını kullanıyo galiba TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E exotic ⭐ 18y 16 yil once #10 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 16 yil once #11 Acaba sağ tarafa nasıl dönüyor.Türk insanı 🙏 🙏 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BiLqiN ⭐ 18y 16 yil once #12 denge içiçn kadını kullanıyo galibagaliba mı kadın 100+ kg xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I iLostMyLife ⭐ 17y 16 yil once #13 hehe harbi komikmiş ;)) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TwiLighT ⭐ 18y 16 yil once #14 Türk kadını her zaman hayatımızda bir denge unsuru olmuştur 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ImmorTaLGoD ⭐ 17y 16 yil once #15 Türk kadını her zaman hayatımızda bir denge unsuru olmuştur 😆 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Brooklyn ⭐ 18y 16 yil once #16 Eşim traktörü dengede tutuyor diyor 😆 😄 😄Süperr 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NoBodysPerfect ⭐ 17y 16 yil once #17 ahaha esi dengede tutuyormus 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil