Yeni Malatya spor (harflerin toplamı 15) malatya nin plaka kodu 44. 44-15=29. Bu tesadüf mu yoksa 😈
😜 Dur facebook'a yazayım şunu 🕵️
ahaha 😆
Yeni Malatya spor (harflerin toplamı 15) malatya nin plaka kodu 44. 44-15=29. Bu tesadüf mu yoksa 😈
😜 Dur facebook'a yazayım şunu 🕵️
Ulem 29 yıla yanmıyorum böyle geyik konusu oluyoruz ona yanıyorum summer2:
Sabri'nin golüyle başlayan kıyamet alametleri, Servet'in attığı rövaşata golüyle iyice korkuturken, son olarak dün Xavi'nin üst üste 3 pas hatası yapmasıyla dünyanın sonu geldi mi diye konuşulurken, Fenerbahçe'nin elenmesi gönüllere su serpti .. 😆 😆 😆
Sabri'nin golüyle başlayan kıyamet alametleri, Servet'in attığı rövaşata golüyle iyice korkuturken, son olarak dün Xavi'nin üst üste 3 pas hatası yapmasıyla dünyanın sonu geldi mi diye konuşulurken, Fenerbahçe'nin elenmesi gönüllere su serpti .. 😆 😆 😆
@avasin
her zaman 19.07 de manidar mesajlar atardın sende ümidi kestin heralde bro cebe mesaj geldiği falan yok 😆

Ulem 29 yıla yanmıyorum böyle geyik konusu oluyoruz ona yanıyorum summer2:
hiç geyik konusuna takılmıyorum da fenerin ve bimbomun maçlarını izledim 2 büyük takımın 1 tane transfer yapmaması ve futbol adına hiçbir varlık gösterememesi kadar birşey yok hocalara baktım hepsi ilkokul mezunu ülke nereye gidiyor ing. takımlarının hocalarına bakıyorum hepsi akademi mezunu resmen kabile hayatı yaşıyoruz olacağı budur tabiki de.
ayrıca bjk maçını da izledim futboldan zevk aldım schustter mi nedir herif diyor ki 21. yüzyılda tek forvet oynamak diye birşey mi var saldırın diyor adamlar her maçta 3-5 gol atıp 2-3 tane gol yiyorlar ve keyf veriyorlar helal olsun 2 defans oyuncusu alırlarsa seneye bankoooooooooo BJK şampiyon ❤️
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap