hangi net ile bağlısın uydu net mi 😄
25 AĞUSTOS SALI UPDATE [ SILKROAD ONLINE AÇIK ]
· 191 Yanıt · 15K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 10
Yanıtlar
upgrade yazısı geldi res caktım extralooba baktım bi daha denedim girdi 😊
acil cvBBB simdi yarın inş uptaing gelirse bzim bişiy yapmamısa gerek varmı? yani bişiyler indircezmi yoksa kendi cekcekmi uptaing?? acilll cvbbbb pls
acil cvBBB simdi yarın inş uptaing gelirse bzim bişiy yapmamısa gerek varmı? yani bişiyler indircezmi yoksa kendi cekcekmi uptaing?? acilll cvbbbb pls
1gb lık dosya indireceksin burada var >>> viewtopic.php?f=21&t=130982
saat 2:30 yine girdim... bende bi sorun yok suan işhl yarına bi aksilik çıkmaz...
D
DangerWalker
⭐ 19y
bu roc tiger mountainde çıkmıyo dimi tiger girl beklicektimde ava giderken avlanmayalım 😁 😜
yine exl farkı ile ilk haber bizde sağol okan abi ama keşke biteceği saat belli olsaydı
Gm Tarky 5 saatlik bir süre verdi ama bilmiyorum
Evet arkadaşlar belli değil ancak gm tarky uptade silkroad saati ile 13:00 ~ 18:00 buda 5 saate eşit oyun 7 de kapandı şu an 07:35 ve silkraod saati de 13:35 yani süre tam 5 saat öğle saat 12 gibi açılır diyorum ben 😊
Evet arkadaşlar belli değil ancak gm tarky uptade silkroad saati ile 13:00 ~ 18:00 dedi buda 5 saate eşit oyun 7 de kapandı şu an 07:35 ve silkraod saati de 13:35 yani süre tam 5 saat öğle saat 12 gibi açılır diyorum ben :)
abi 5 saat surcek update gm oyunda ole dedi.
duyuru Yapıldı Ancak Bilgilerde Yeni Serverla Alakalı Birşey Yok Üzgünüm Ama Galiba Açılmayacak :S :S :S
yhaw yeni legendi yukleyebilen var mı
yhaw yeni legendi yukleyebilen var mı
Acıldı Zama Yüklenebilcek Sanırsam Yada Siteden Etkinleştiriciyi İndir...
etkınlestirici ?
S
SoullessLife
⭐ 18y
oyun 12.00 da açılacak hadi hayırlı olsun bekleme süreci başladı (:
New server ne yazıkki açılmayacak. 😢 😢
açılmıyor saat
Sabahın 09:00 oldu açılmıyor
Sabahın 09:00 oldu açılmıyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap