Bu genişletme sürekli kalıcakmı ? Stallcılar için süper ^^
25 AĞUSTOS SALI UPDATE [ SILKROAD ONLINE AÇIK ]
· 191 Yanıt · 15K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 5 / 10
Yanıtlar
eet bilgime gre sürekli açık kalcaq
Hello. This is Silkroad Online.
Silkroad's 38th server, Helios, has opened on Aug 25, 2009 Silkroad Standard Time.
Server Name : Helios
Open Date : Aug 25, 2009 18:00 Silkroad Standard Time
We hope you welcome this new server to the Silkroad Online community and enjoy the new experiences there.
Silkroad's 38th server, Helios, has opened on Aug 25, 2009 Silkroad Standard Time.
Server Name : Helios
Open Date : Aug 25, 2009 18:00 Silkroad Standard Time
We hope you welcome this new server to the Silkroad Online community and enjoy the new experiences there.
Ron unıque olarak gelimıo galiba ole olsa Roc unıque added yazardı yani lord yarkan ve shaitandaa öle yazmıstı eskiden =)
Oh legend 4 plusda indi 😎 Şimdi iş 1.5 saat beklemekte....
Ron unıque olarak gelimıo galiba ole olsa Roc unıque added yazardı yani lord yarkan ve shaitandaa öle yazmıstı eskiden =)
Unique olarak gelicek mehmet 😊 Roc ne olacak npc olacak değil ya :D:D
bekle kank :D:D
hadi bakalım Roc Fotolarınızı Bekliyoruz :D
+1905 😆 😜 Hemde büyük bir sabırsızlıkla 😁
ben legend4+ 'ı burdan part part indirdim , cıkarttım yükledim . Sro Reinstall yaptı , legend4+ 'ıda yüklemiş mi oluyorum şimdi ?
ben legend4+ 'ı burdan part part indirdim , cıkarttım yükledim . Sro Reinstall yaptı , legend4+ 'ıda yüklemiş mi oluyorum şimdi ?
sroyu normal klasordekı silkroad.exe den aç sag usttekı versiyon 1.210 ise yuklemıs demektır 😉
sroyu normal klasordekı silkroad.exe den aç sag usttekı versiyon 1.210 ise yuklemıs demektır ;)
nereden ındırıyoruz arkadasım tam ındırme lınkı verebıılırmısın bana lütfn?
The server is undergoing inspection or updates.Connect to htto://silkroadonline.net for more information bugün oyunu indirdm bu yazı çıktı ne bu bilio musun
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
The server is undergoing inspection or updates.Connect to htto://silkroadonline.net for more information bugün oyunu indirdm bu yazı çıktı ne bu bilio musun
12'den sonra dene oyuna girer.
sroyu normal klasordekı silkroad.exe den aç sag usttekı versiyon 1.210 ise yuklemıs demektır ;)
Tşkler olmuş 😊
diğer arkadaşada ..
viewtopic.php?f=647&t=130982
burdan part part indir , yada siteyi araştır , tek link alternatif linkler olarakta war
12'den sonra dene oyuna girer.
eyw.thankss
eyw.thankss
bekle kank :D:D
Çar uruda dimi 😄 oyuna girer girmez alıcan 6na
beyler 12 de kesin açılcak demi serverler ????
Evet.
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
12'de açılır ama 1-2 kere tekrar sorunları fix'lemek için update yaparlar.
ok tşkkürler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap