Icerige atla
Extraloob

25 AĞUSTOS SALI UPDATE [ SILKROAD ONLINE AÇIK ]

· 191 Yanıt · 15K görüntüleme · Sayfa 5 / 10
Yanıtlar
B
Buura ⭐ 19y
Bu genişletme sürekli kalıcakmı ? Stallcılar için süper ^^
V
Viski ⭐ 18y
eet bilgime gre sürekli açık kalcaq
C
Castiela ⭐ 18y
Hello. This is Silkroad Online.

Silkroad's 38th server, Helios, has opened on Aug 25, 2009 Silkroad Standard Time.

Server Name : Helios
Open Date : Aug 25, 2009 18:00 Silkroad Standard Time

We hope you welcome this new server to the Silkroad Online community and enjoy the new experiences there.
T
The_White ⭐ 18y
Ron unıque olarak gelimıo galiba ole olsa Roc unıque added yazardı yani lord yarkan ve shaitandaa öle yazmıstı eskiden =)
B
BangBros ⭐ 18y
Oh legend 4 plusda indi 😎 Şimdi iş 1.5 saat beklemekte....
B
BangBros ⭐ 18y
Ron unıque olarak gelimıo galiba ole olsa Roc unıque added yazardı yani lord yarkan ve shaitandaa öle yazmıstı eskiden =)

Unique olarak gelicek mehmet 😊 Roc ne olacak npc olacak değil ya :D:D
T
The_White ⭐ 18y
bekle kank :D:D
T
Tuxedoed ⭐ 18y
hadi bakalım Roc Fotolarınızı Bekliyoruz :D

+1905 😆 😜 Hemde büyük bir sabırsızlıkla 😁
V
Vip4Fun ⭐ 18y
ben legend4+ 'ı burdan part part indirdim , cıkarttım yükledim . Sro Reinstall yaptı , legend4+ 'ıda yüklemiş mi oluyorum şimdi ?
B
BaZinGa ⭐ 18y
ben legend4+ 'ı burdan part part indirdim , cıkarttım yükledim . Sro Reinstall yaptı , legend4+ 'ıda yüklemiş mi oluyorum şimdi ?

sroyu normal klasordekı silkroad.exe den aç sag usttekı versiyon 1.210 ise yuklemıs demektır 😉
B
BiLqiN ⭐ 18y

sroyu normal klasordekı silkroad.exe den aç sag usttekı versiyon 1.210 ise yuklemıs demektır ;)

nereden ındırıyoruz arkadasım tam ındırme lınkı verebıılırmısın bana lütfn?
T
tyoukn ⭐ 17y
The server is undergoing inspection or updates.Connect to htto://silkroadonline.net for more information bugün oyunu indirdm bu yazı çıktı ne bu bilio musun
I
The server is undergoing inspection or updates.Connect to htto://silkroadonline.net for more information bugün oyunu indirdm bu yazı çıktı ne bu bilio musun

12'den sonra dene oyuna girer.
V
Vip4Fun ⭐ 18y

sroyu normal klasordekı silkroad.exe den aç sag usttekı versiyon 1.210 ise yuklemıs demektır ;)

Tşkler olmuş 😊

diğer arkadaşada ..

viewtopic.php?f=647&t=130982

burdan part part indir , yada siteyi araştır , tek link alternatif linkler olarakta war
T
tyoukn ⭐ 17y
12'den sonra dene oyuna girer.

eyw.thankss
B
BangBros ⭐ 18y
bekle kank :D:D

Çar uruda dimi 😄 oyuna girer girmez alıcan 6na
V
Viski ⭐ 18y
beyler 12 de kesin açılcak demi serverler ????
X
Xplosive ⭐ 17y

Evet.
I

12'de açılır ama 1-2 kere tekrar sorunları fix'lemek için update yaparlar.
V
Viski ⭐ 18y
ok tşkkürler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: