Icerige atla
Extraloob

2+2 =5. Matematikçiler Buyursun ^^

· 27 Yanıt · 2.2K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
H
ben de lisedeyken hocama sormuştum, biliyorum bu böyle isterseniz başka bir matematikçiye sorun.

matematikte bilinmeyenlerin sadeleşmesi için size onların sıfıra eşit olmadığını vermesi gerekir çünkü eğer mesela her iki tarafı (X-Y) ile sadeleştirirseniz ve X=Y olarak başta verilmiş olduğundan (X-Y)=0 dır, her iki tarafı 0'a bölmüş olursunuz ki; 0'a bölmek TANIMSIZDIR

Yukarıda açıklamışlar zaten pardon yeni gördüm 🍺
T
tenpanter ⭐ 17y
ya arkadaş bunlara gerek yok benim 2 elmam var alininde 2 elması var toplayınca bunlardan 5 elma yapana helal olsun capsde koysun summer3:
T
tenpanter ⭐ 17y
ya arkadaş bunlara gerek yok benim 2 elmam var alininde 2 elması var toplayınca bunlardan 5 elma yapana helal olsun capsde koysun summer3:
Y
yc929 ⭐ 15y
herhangi bir şeye 2 farklı terimle anlatamazsın matematikde 2 bi tanedir sen aynı problemde 2ye hem y hem x dersen 2+2yi 50bin bile bulabilirsin sorun burdan kaynaklanıo yani x y ye eşit olamaz eşit olursada y zaten x dir y demessin yani 😄 öle bişi sanırım anlatamadm ama böleydi :D

arkadaşım kasma bu kadar makara:
_
_Kriptex_ ⭐ 15y
1.1-1² = 1 . (1-1)
1+1= 1 . 0
2 = 0 -1 in karesi +1 olduğundan sonuç yanlış olur.
T
The_White ⭐ 18y
Basit bi yok sayma (X+Y(X-Y) die paranteze alıosn X-Y zaten 0 a eşit orda iş bitio devam edilemez 😊
I
matematik işlemiyle girilmiş konuya tatışmayla çıkılmış

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: