Icerige atla
Extraloob

2018’de Asgari Ücret Ne kadar olur? Anketi

· 34 Yanıt · 13K görüntüleme
ExcI
ExcI OP ⭐ 10y
güncel
34 Yanıt
vsroeditor.com
50 tl'den fazla vermezler gibime geliyor, yoksa vergilere daha çok zam yapıp fazlasıyla geri alırlar. 😆
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Asgari ücret düşmese iyi. Devlet işverenlere verdiği 100 tl desteği çekiyormuş 2018 yılında. Bir çok işveren bunu çalışandan çıkartır...
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Asgari ucretlilerin buyuk kisminin görüşü malum olduğu için 50 tl ideal diyorum
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Beklentim yok. hayali oy verdim.
ExcI
ExcI OP ⭐ 10y
güncel
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Beklentim yok. hayali oy verdim.
Special thx to Flexi
NevFeLL
NevFeLL ⭐ 16y
Buradaki rakamın en üstü bile yaşamaya bile yetmiyor ama bakanların 5bin 10bin zam geliyor adaleti göremiyorum.
Coded By Promaker
Buradaki rakamın en üstü bile yaşamaya bile yetmiyor ama bakanların 5bin 10bin zam geliyor adaleti göremiyorum.

Türkiye'de adalet, sadece duvarda yazan yazıdan ibaret.
Bir ailede 2 kişi dahi çalışsa günümüz şartlarında etin 40 lira, yakıtın 6 lira olduğu yerde para yetmiyor.
Dolar 3,81
Euro 4,53
Ee bide üretken olamayınca ülkemiz, Dolar,Euro dan da bir darbe yiyip dışarıdan hiç bir şey alamıyoruz.
Bilgi Paylaştıkca Çoğalan Hazinedir.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Türkiye'de adalet, sadece duvarda yazan yazıdan ibaret.
Bir ailede 2 kişi dahi çalışsa günümüz şartlarında etin 40 lira, yakıtın 6 lira olduğu yerde para yetmiyor.
Dolar 3,81
Euro 4,53
Ee bide üretken olamayınca ülkemiz, Dolar,Euro dan da bir darbe yiyip dışarıdan hiç bir şey alamıyoruz.

Et yemeyi,yakıt tüketmeyi geçtim 8-9 yıl önce 300-400 tl olan ev kiraları şuan 1000 tl'den aşağı değil.50-60 yıllık apartmanlara, beş para etmez evlere bile 650-700 tl kira istiyorlar.1400 lira asgari ücret alan bir insan ev kirasıydı,ev ihtiyaçları derken cebinde para kalmıyor.Geçen her yıl daha kötüye gidiyoruz ne zaman duracak ya da gerçekten durup iyiye gidecekmi diye merak ediyorum.
.
. ⭐ 10y
Şuan ki nesil ve devamında ki nesil bakkal marketten bardak ayran jilet su almaya devam ettikçe yakın zamanda dussede şaşırmam. Kendini kafa bulmaya adayan bir nesil var.
vsroeditor.com
Şuan ki nesil ve devamında ki nesil bakkal marketten bardak ayran jilet su almaya devam ettikçe yakın zamanda dussede şaşırmam. Kendini kafa bulmaya adayan bir nesil var.

Eski torbacılardan kim kaldı 🕵️
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
ExcI
ExcI OP ⭐ 10y
güncel bu akşam açıklanacak..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Buyuk ihtimal 1.600 u gecmeyecek
ExcI
ExcI OP ⭐ 10y
Yıllık zammı asgari ücret belirliyor.
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Evet belli oldu.
Yeni asgari ücret 1.603 TL.
%14.2 artış
yapılmış.
Melon
Melon ⭐ 15y
Bir yerden zam yaparken, bir yerden soyuyorlar.

Elektriğe 1 Ocak itibari ile yüzde 8.8 zam yapılacak.
Caroline
Caroline ⭐ 12y
1.603 tl oldu
ExcI
ExcI OP ⭐ 10y
1603.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
çok olmuş

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: